hvordan du bruker et par Sais å blokkere og møte med en krok og punch

hvordan du bruker et par Sais å blokkere og møte med en krok og punch

Den japanske Sai er et enkelt våpen består av et metall håndtak, to vidt bøyd metall pinner, og en lang bratt kurve stikk fra sentrum. Sais brukes ofte i par, holdt en i hver hånd. Våpenet visstnok sin opprinnelse i Okinawa som et middel for lokalbefolkningen, som hadde lite i veien for metall for våpen i forhold til den japanske mainlanders, å kjempe mot okkupasjonsmakten soldater som var bevæpnet med lange sverd. Med omsorg for Sai kan brukes til å felle og bryte en fiende sverd. Til tross for utseendet sitt, var det Sai brukt primært for defensive formål, men den skarpe sentrale punktet kunne brukes til å levere en dødelig stikk i extremis. Bruk av Sais er en del av japansk væpnede kampsport, selv om de ikke er intuitive våpen og krever hjelp av en instruktør som skal brukes riktig. Bruk et par Sais å blokkere et angrep fra en klubb eller et sverd, teller med en krok, og deretter angripe med en punch .
en.
Ta en defensiv hold på Sais. Snu dem rundt så punktet vender ned og bruke en av de ledende delene til å henge dem over den kjøttfulle delen av hendene mellom tommelen og pekefingeren. Håndtaket bør stikker ut av toppen av neven, mens poengene er gjemt tilbake langs albuene. Plasser pekefingrene flatt ned lengden på håndtakene som veiledere;. . Deretter pakke den gjenværende tre fingre over ryggen på de ledende delene på motsatt side av tommelen på hver Sai
2
Face motstanderen holdent i en avstand på ikke mindre enn 3 meter. Hold armene ut til sidene, til hendene nivå med lavere brystet gi bedre reaksjon timing. Din motspiller skulle tilnærming og gjøre klar til å slå til deg i en halvstikk mote med sin klubb eller narr sverd.
tre.
Hev Sai tilsvarer motstanderens arm, starter angrepet diagonalt å krysse kroppen din. Catch den nedadgående sving i krysset av de ytre spiss og håndtaket på Sai, og feie blåse bort.
Fire.
Bruk den andre siden å nå over kroppen din. Plasser armen over den flate av motstanderens armen og dra tilbake til siden for å fange motstanderens arm trygt mellom de sentrale spike og en av de ledende delene av Sai.
5 .
Step innover samtidig som den trekkes til siden med dine Sai å bringe motstanderens arm tvers foran kroppen hans, og hindre enhver mulighet for ytterligere angrep. Hvis du slepebåt kraftig nok vil det trekke motstanderens våpen fra hans hånd.
6.
Trekk tilbake Sai du først brukt til å blokkere motstanderens angrep din side. Kjør Sai framover slik at bunnen av håndtaket streik hardt inn i halsen eller kinnet av motstanderen for å fullføre denne teknikken. Trekk eller bremse punch når kjemper med en sparring partner, så du trenger ingen faktiske skade.


relaterte artikler


hvordan å parere et slag i Jeet Kune Do
hvordan å forberede seg på å studere Kempo karate
hvordan å utføre en Jeet Kune Do straight blast
hvordan du gjør det rullende kneet bar flytte i sambo
hvordan du gjør en taekwondo hopper tilbake Roundhouse kick
hvordan å anta klare standpunkter i kampsport
hvordan du gjør det rullende kneet baren fra stående posisjon i sambo
golf invitasjon ideer
hvordan å spinne et Sai
hvordan finne et sambo klasse