hvordan de skal forsvare mot en dobbel jakkeslaget ta i bushido

hvordan de skal forsvare mot en dobbel jakkeslaget ta i bushido

Bushido er en relativt ny form for ubevæpnet kamp. Den er basert på den japanske konseptet Bushido, "The Way of the Warrior. " Bushido er en kode som bestemmer hvordan en samurai skulle leve alle aspekter av sitt liv, hvordan han bør oppføre seg på noen situasjon. Bushido er primært basert forsvar, med fokus på å sikre martial artist er i stand til å forsvare seg selv. Men i hvert defensive trekk er det en tilhørende offensivt trekk som vanligvis invalidiserende om ikke dødelig for angriperen. Her er en guide til hvordan å forsvare seg mot en angriper som har grep kunstsilke av din skjorte eller jakke med begge hender
. en.
Begynn ved å la din angriper å ta deg med begge hender i forsiden av din skjorte eller jakke. Dette er vanligvis i forberedelse til et hode rumpe eller kneet til lysken.
To.
Plasser din venstre hånd på toppen av angriperens høyre underarm, like under albuen . Ta tak i den fast og omgå et tempo til venstre.
tre.
Slip høyre arm under både motstanderens armer. Løft underarmen loddrett, og låse armen på plass rett med begge motstanderens albuene. Dette vil låse albuene på plass og hindre at angriperen blir i stand til å angripe eller trekke unna.
Fire.
Omgå videre til venstre slik at du er bak angriper # x2019; s høyre skulder. Slipp venstre hånd fra armen hans og i stedet vikle den rundt på venstre side av angriperens nakken. Hendene skal være nær nok sammen for at du skal kunne hekte dem. Gjøre det, og du vil få motstanderen din i en headlock.
Fem.
Stram armene dine rundt angriperens halsen å kvele ham. Samtidig tar et halvt skritt tilbake og redusere holdning til å trekke motstanderen bakover og ut av balanse. Dette vil også hjelpe til choking ham, så du trenger ikke øve mye press for å få resultater.
6.
Support motstanderens vekt i skurken av venstre arm. Slipp høyre arm og greie det fra motstanderens armer, noe som fremdeles kan være å ta tak din kunstsilke, men det er ikke sannsynlig. På dette punktet bør han være klar til å falle bakover dersom du skulle gå bort. Men som du har gjort noen skade, er din angriper sannsynlig å bare komme opp igjen.
7.
Krøll fingrene på høyre hånd innover, og heve det høyt opp i luften, palm vendt ned med underarmen justert vertikalt over det som en haug driver. Drive håndflaten ned i angriperens lysken et øyeblikk før du slipper ham fra skurken i venstre arm. Husk å lede med hælen på håndflaten din. Dette bør være treffpunktet.

Tips og advarsler


 • Ikke prøv denne teknikken med mindre du er helt sikker på at ditt eget liv er i fare. Dette bestemte defensive trekket har kapasitet til å kvele en angriper til bevisstløshet eller død dersom utført overzealously.


 • relaterte artikler


  hvordan å lage bo ansatte skjemaer
  hvordan du kan fange og slo med nunchucks
  hvordan du gjør en side kick i united kamp stil
  hvordan å lære kvinners Krav Maga
  hvordan å lære sambo selvforsvar
  hvordan wing chun våpen former
  hvordan du gjør hesten holdning i grunnleggende sørlige Shaolin kung fu
  hvordan de skal forsvare mot et frontalangrep mens man sitter
  hvordan å øve med en vinge chun tresverd
  hvordan du gjør en taekwondo hopp side kick