hvordan å utføre Hapkido side kick forsvar

hvordan å utføre Hapkido side kick forsvar

Den Hapkido side kick forsvar er en effektiv måte å nøytralisere en motstander angriper deg med en side kick. Det krever perfekt timing og forpliktelse til teknikken. Dette er ikke et trekk for nybegynnere. Når utført riktig Hapkido side kick forsvar lar deg sette din motstander på bakken i en sårbar posisjon
1

Stå i en kampstilling. Føttene skal være skulder bredde hverandre med det ene benet et skritt foran de andre. Arms bør være foran deg klar til å motta side kick.
to.
Se etter stikkordene som en side kick kommer. Din motstander må enten slå hoften eller siden gå til å kaste en side kick. Du må reagere med det samme du merker at motstanderen sette deg på en side kick. Den Hapkido side kick forsvar må gjøres på samme tid en side kick er kastet.
Tre.
Skyv kroppen frem og til siden når du ser en side kick som kommer. Ideen er å "slip" kick. Din motstander vil komme mot deg med hans side kick. Gjør han savner ved å skyve litt til side og mot dem på samme tid. Det er svært viktig at du står overfor motstanderens sparker beinet når du gjør dette trinnet. Benet skal være rett foran deg når du har fullført lysbildet.
Fire.
Grip motstanderens sparke etappe med begge armene. Hans side kick bør være fullt utvidet og enkel å ta. Den beste grep er med en arm over beinet og den andre armen under beinet. Hvis du ikke kan gjøre dette da en dobbel under grep vil gjøre. Trekk benet tett til brystet.
Fem.
Sweep motstanderens anlegg benet med din fremover beinet. Gjør dette med en bevegelse fra front til bak påvirker motstanderen på ankelen hans. Hold benet fast mens han faller. Hvis du er inne motstanderens kick feier vil banke ham på ryggen. Hvis du er utenfor motstanderens sparke feie vil banke dem på ansiktet hans. Uansett han er i en sårbar posisjon. Step på motstanderen til å drepe ham.

Tips og advarsler


 • Hapkido side kick forsvar er en avansert teknikk og bør kun praktiseres av erfarne kampsportutøvere under tilsyn av en kvalifisert instruktør.


 • relaterte artikler


  hvordan danne en roda for Capoeira
  hvordan gjøre knoker sterkere
  hvordan å slappe av med tai chi
  hvordan å forsvare seg mot et angrep mens du er sammen med barna
  hvordan de skal forsvare mot et frontalangrep mens man sitter
  hvordan du velger en kampsport skole
  hvordan spille gombae paree
  hvordan å forberede sinnet i kampsport
  hvordan finne et Krav Maga klasse
  hvordan du gjør en kne-drop hollywood med kast i kampsport