hvordan å utføre Hapkido Roundhouse kick forsvar

hvordan å utføre Hapkido Roundhouse kick forsvar

Den Hapkido Roundhouse kick forsvar er en dristig måte å ta ut en motstander. Det innebærer å forplikte kroppen til teknikk ved å tre inn i kick stedet for å unngå det. Motstanderens anlegget etappe er deretter presset, banke motstanderen i bakken. Den Hapkido Roundhouse kick forsvar krever avgjørende bevegelser og perfekt teknikk
en
Stand er en klar stilling. . Anta en kampstilling med føttene skulder bredde hverandre, og en av dem et skritt foran de andre. Armene er hevet foran deg beskytte overkroppen. Bounce lett på ballene dine føtter. Sjekk din motstander.
To.
Se etter signaler om at motstanderen din er i ferd med å kaste en Roundhouse kick. De fleste jagerfly har kjennetegn som avslører sine intensjoner. Se etter en favoritt kombinasjon som ender i en Roundhouse kick eller en satt opp stillingen som indikerer at han er i ferd med å kaste den. Når du ser The Roundhouse kick som kommer, må du utføre Hapkido Roundhouse kick forsvar umiddelbart. Det sparke og forsvaret må skje samtidig.
Tre.
Gå inn i Roundhouse kick. Dette er counter intuitive siden tendensen til å ville flytte vekk fra en kick i stedet for mot den. Mye av makt er levert av en fot i en Roundhouse kick. Men hvis du flytter kroppen din slik at du påvirker sparker beinet ved kneet, det er betydelig mindre strøm. Hvis Roundhouse kick kommer til baksiden, ta et skritt frem slik at du er inne i kick og mot sparker beinet. Hvis Roundhouse kick kommer til forsiden, skyv forover slik at du er inne i kick og er fremdeles mot sparker beinet.
Fire.
Plasser armene idet du trer inn i Roundhouse kick. Du må blokkere sparker benet med begge armer. Bøy opp armen nærmere motstanderen din og pek den armen lenger fra motstanderen rett ned. Begge håndflatene skal vende benet siden du faktisk prøver å fange den. Opp og ned posisjonering av armene kan du absorbere virkningen av sparker beinet. Målet er å fange beinet på albuen nivå på begge sider av motstanderens kne.
Fem.
Pakk armene rundt motstanderens ben. Når du stopper kick, er det lett å ta tak i beinet. Armene er allerede på plass, så det skjer naturlig. Clutch benet tett inntil kroppen med en arm over ben og en arm under beinet.
6.
Sweep motstanderens andre beinet. Overfør vekten din til foten lenger vekk fra motstanderen. Kick din nærmere benet bakover slik at du påvirke motstanderens anlegg beinet på ankelen hans. Kroppen hans vil falle til gulvet bakover. Siden du holder motstanderens andre beinet, har han ingen måte å gjenopprette.
7.
Avslutt motstanderen med en stomp til lyske. Når du har fullført Hapkido Roundhouse kick forsvar, vil du bli stående mellom motstanderens ben holdt på en av dem. Dette kan være en farlig posisjon for deg hvis din motstander ikke ble skadet i fallet. Dra nytte av situasjonen ved å angripe hans mest utsatt og sårbart område av kroppen.

Tips og advarsler


 • Hapkido Roundhouse kick forsvar er et timing trekk som eksponerer deg til en stor fare dersom du ikke gjør det riktig. Det krever mye trening og mot til å kaste effektivt. Vær sikker på at du er dyktig i teknikken før du prøver det i det virkelige liv kamp situasjoner.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en hoppende Roundhouse kick
  hvordan å gjenkjenne i rekkene i brasiliansk Jiu-jitsu
  hvordan du gjør det sakse feier i brasilianske jujitsu
  Slik praksis Kendo
  hvordan du utfører en klimpring lutt bevegelsen i tai chi
  hvordan å filme en judo trening video
  hvordan esguiva i capoeira
  hvordan å lære Capoeira trekk
  hvordan du gjør en jujitsu roll
  hvordan å angripe i en taekwondo tre trinn sparre