hvordan å bruke en pute til å praktisere kampsport

hvordan å bruke en pute til å praktisere kampsport

Kampsport studenter som er seriøse om sporten, og ønsker å praktisere full effekt flyttes utenfor klassen kan enkelt gjøre dette med bruk av en karate eller thai boksing pad. Ved hjelp av en pute i stedet for å praktisere i luften gjør at kampsportutøver til å finpusse sin balanse og landing teknikker på en måte som ligner treffer en motspiller. For martial kunstnere som ikke har daglig tilgang til en tung veske eller karate dummy, kan puten være et nyttig alternativ .
en.
Praksis rundt spark og krok spark ved å ha kampsport partneren holder puten med begge hender, i en oppreist posisjon foran skulderen hans. Sørg for at partneren din albuene er tett inn til kroppen hans, og overflaten av puten ansikter utover. Som du kick, bør din partner bøye til siden for å beskytte hodet fra absorbere kraften i sammenstøtet.
To.
Practice slag og åpen hånd streiker ved å ha kampsport partner hold puten med en arm foran kroppen hans, litt til den ene siden av hodet, albuen holdt i stramt til kroppen. Som din punch treffer puten, bør det hule inn til siden av partnerens hode.
Tre.
Øv ridgehand eller hogge ved å ha kampsport partner hold pad oppreist foran kroppen med overflaten av puten vendt utover. Når du treffer puten, vil den hulen til siden, foran din partners ansikt.
Fire.
Practice kneet streiker ved å ha kampsport partneren holder puten langs sin underarmen, med overflaten av puten i en slak vinkel, vendt mot bakken. Plasser hendene på trening partnerens skuldre og bøye kneet, trekke det oppover vanskelig å slå puten som om du treffer en motstander i lysken.

Tips og advarsler


 • Når praktisere spark, hvis fleksibilitet er lavere, har treningspartneren din holder puten på hoften. Hvis spark er veldig kraftige, din treningspartner bør holde puten ut foran kroppen, med en hånd holdt løst gjennom en stropp slik at han kan la puten gå når kick streiker det.
 • Treningen partner som holder puten bør innta en solid holdning til å beskytte seg fra å bli kastet off-balanse ved streik.
 • Hold aldri martial arts puten ut til siden med armen helt utvidet. Når de streikende partneren treffer puten, kunne slagkraft puten tilbake for langt, forårsaker skade eller brudd på armen.
 • Aldri hold puten rett foran ansiktet ditt.


 • relaterte artikler


  hvordan du bruker en sovende hold
  hvordan å utføre rundt halsen bo personalet teknikker
  hvordan å bryte et styre karate chop stil
  hvordan de skal forsvare mot et erme grip
  hvordan du gjør en tilbake roll strekning
  hvordan de skal forsvare mot siden choke med Krav Maga
  hvordan du gjør en smerte compliance hold i kampsport
  hvordan å flykte fra en bak dobbel håndleddet ta med kung fu
  Slik velger du et martial arts dojo
  hvordan du gjør en mid-air foran snap spark i taekwondo