hvordan å utføre penn lu silke reeling i tai chi

hvordan å utføre penn lu silke reeling i tai chi

Tai Chi som vi kjenner i dag er egentlig en forkortelse for frasen Tai Chi Chuan. Det er en svært gammel form for kinesisk kampkunst, er grunnleggeren av dette ukjent. De fleste kjenner Tai Chi som den langsomme bevegelser mennesker utfører i parker og tun. Dette er faktisk den opplæring former for Tai Chi Chuan. Den kampstil ment å bli brukt i faktiske kamp er mye raskere, men det består av opplæringen form trekk. Det er så utbredt fordi mange tror at praktiserende opplæringen skjemaene er effektiv i å fremme god helse og lang levetid. Det er også effektiv som en form for mental fokus eller meditasjon. Silk Svimmel er en Chin stil del av Tai Chi Chuan som kom fra Chin provinsen lenge før Kina ble samlet. Det kalles silke vakler fordi det var tilpasset fra forskjellige bevegelser som kreves for å trekke tråder av silke fra silkeorm kokonger i den tidlige delen av silke-prosessen. Pen og Lu er to av de fire primære energier symbolisert med retningsbestemt bevegelse i Tai Chi. Lu er prosessen med å flytte bakover, noe som gir bakken før og motstanderen og flyter rundt hans angrep. Pon er prosessen med å møte en motstander som angrep kroppen steinene fremover og presser oppover. Siden disse er trekk man ville bruke i kamp, er de mindre væske og mer oversiktlig enn mye av resten av Chin-stil Tai Chi og ser mer ut som martial arts praksis enn noen form for dans

Du trenger:.
Før trening i boksing.
Boksesekk.
Facesaver hodeplagg valgfritt.


en.
Begynn med å ta et halvt skritt fremover med venstre fot. Sett vekten på fremover fots. Hendene skal være på dine sider å begynne med.
To.
Tegn din høyre hånd rett opp til skulderhøyde mens du trinn. På samme tid, begynner å dra den venstre hånden opp og frem. Din venstre hånd skal være vannrett hele tiden, noe som gjør en flat bar med underarmen. Tai Chi bevegelser i hender og armer ser ut til å begynne med håndleddet som om det var å trekke resten av armen langs. Dette skaper en flytende utseende som er kjennemerket på Tai Chi.
Tre.
Ta med din venstre arm opp horisontalt, som om å blokkere en innbilt punch og, på samme tid, trekk din rett hånden ned slik at håndflatene pensel hverandre før du tar deres sluttplassering. Fra betrakterens ståsted, vil det se ut som om armene opprette et kvadrat eller boksen.
Fire.
Rock bakover som om en motstander var i ferd med å kaste en følge -up punch til midsection din.
fem.
Ta med høyre arm ned, som om den flate håndflaten på høyre hånd var å avlede at innkommende punch. Skyv hånden ned og ut til din side.
6.
Form din venstre hånd i en kniv, håndflaten ned til bakken. Kjør din venstre hånd frem i hodehøyde. Med dette gjort, langsomt slapp holdning og senke hendene tilbake til sidene. Flyttingen er fullført.

Tips og advarsler


 • Øve foran speilet kan hjelpe perfeksjonere form.
 • Husk at mange former for Tai Chi eksisterer og kan bruke samme navn for ulike trekk.


 • relaterte artikler


  hvordan du gjør en Aikido hodet streik
  hvordan du gjør en karate fremover holdning
  hvordan trene for å bli en ninja med et lavt budsjett
  hvordan de skal forsvare mot en kniv med bushido
  hvordan du gjør en flygende to retning kick i tae kwon do
  hvordan bruke Shomen uchi-Shiho Nage i aikido kampsport
  hvordan du gjør det hip kaste å armen bar i brasiliansk Jiu jitsu
  hvordan du bruker knipser kvist i american Kenpo karate
  hvordan å gjøre det sittende armen bar gå i sambo kampsport
  hvordan du gjør det sambo foran høster kaste