hvordan du gjør det flygende front snap spark i taekwondo

hvordan du gjør det flygende front snap spark i taekwondo

Flying spark i Taekwondo er vanskeligere enn vanlig spark, og som sådan er tildelt flere poeng i konkurransen. Du utfører en flygende spark ved å hoppe opp og flytte mot motstanderen. Lær hvordan du utfører en flygende front snap spark
en.
Start i en kampstilling. Dette kan være en vandrende holdning eller en full front holdning. Den viktigste delen av holdningen din er å være sikker på at benet du vil sparke med, er i ryggen. Så hvis du ønsker å sparke med høyre ben, plasser venstre ben foran holdning din.
To.
Step fram med din sparker beinet. En flygende spark er et spark som du utfører i lufta, mens fremmarsj mot motstanderen. Hvis du ikke går fremover, er det kick en mid-air kick i stedet for en flying kick. Step fram med din sparker beinet vil få fart går mot motstanderen.
Tre.
Løft ikke sparker beinet og hoppe. Etter trinn, er din sparker beinet foran, så ta opp ryggen beinet som du hopper. Du etappe skulle komme opp som om du utfører en front snap spark, slik at kneet er midjen om høy. Dette vil bidra til propel kroppen din opp og frem.
Fire.
Utfør en front snap spark mens i luften med din sparker beinet. Du vil slippe non-sparker benet mens løfte sparker beinet. Snap din sparker benet frem til å utføre en sterk front snap spark. Husk å holde tærne ryggen og forlenge benet fullt.
Fem.
Tilbake til ditt kampstilling. Det er svært viktig å gå tilbake til en god kampstilling og holde kroppen beskyttet når du utfører et flygende front snap spark. En flygende kick er en risiko som kommer med gode belønninger dersom den klarer. Hvis du ikke ta kontakt eller gjøre dårlig kontakt, gjennom, lar du deg åpen for et motangrep, så vær forberedt som du lander.


relaterte artikler


hvordan å utføre en blinding øye fan
hvordan å publisere en taekwondo turnering
hvordan å bli dyktigere i kampsport gjennomkjøring teknikker
hvordan å identifisere Capoeira musikk rytmer
hvordan finne informasjon om profesjonell MMA fighter Rich Franklin
hvordan du bruker tonfa eller tuifa
Slik kjører du en turnering brakett
hvordan å kjøpe en martial arts uniform
hvordan du gjør en aikido spinning hodet kaste
hvordan å lande et hode spark i en MMA kamp