hvordan du gjør en dødelig i capoeira

hvordan du gjør en dødelig i capoeira

Den dødelige er en middels flytte i Capoeira som ser ut som en grunnleggende baklengs roll. Du kan bruke dødelige i Capoeira som en del av en omfattende dans rutine eller en enkel gest å trekke ut en motstander fra Roda. For å utføre en dødelig, må du utvikle kroppsbeherskelse
en.
Tegn på Ginga posisjon som en kilde til makt. Den Ginga gir en kraftig base med vekten din balansert på begge beina.
to.
Bøy knærne opp til 90 grader. Start dødelige på det laveste punktet knærne kan komme til å dra nytte av potensiell energi.
Tre.
Kast armene forbi hodet ditt i en uniform bevegelse for å starte dødelige. Hendene må følge en parallell linje for å sikre at du vil bli balansert når du snur på beina bakover.
Fire.
Touch hælene og holde bena sammen for å gjøre en dødelig uten å miste kontrollen . Bena skal være samlet til du kommer øverst i flip. Leg kontrollen kan du ta med knærne mot brystet ditt når du begynner i andre halvdel av dødelige.
Fem.
Initiere kontakt med bakken starter med toppen av ryggen å gjøre andre del av en dødelig i Capoeira. Du kan kontrollere kroppen og unngå tilbake skader ved gradvis å rulle til føttene i stedet for å smelle ned med maksimal kraft.
6.
Pakk armene rundt knærne som ryggen begynner å støtte vekten av kroppen din. Denne bevegelsen vil holde kroppen kompakt og bruk en frem helle til våren til føttene.
7.
Slipp armene til å starte opp i slutten av dødelige din. Du bør svinge armene utover så snart hælene treffer bakken for å presse frem fra huk posisjon.
8.
Tilbake kroppen til Ginga posisjon som du fullfører en dødelig i Capoeira . Du kan hjelpe overgangen til en Ginga posisjon ved fører med dominant foten på slutten av rullen din.

Tips og advarsler


 • Tenk på en dødelig som en bevege seg mot vertikal stilling i stedet for bakover posisjon i Capoeira. Denne tankegangen gjør at du kan kontrollere beina som du gjør en dødelig og forbereder kroppen din for landing som du lærer dette trekket.


 • relaterte artikler


  hvordan å praktisere vietnamesisk kampsport
  hvordan du utfører en støttende blokk i karate
  hvordan å flykte fra en kne-on-belly stilling
  hvor å gjennomføre en uppercut punch
  hvordan å få svart belte
  hvordan man skal oppnå tai chi etter chai te
  hvordan å unnslippe montere i moderne hær combatives
  hvordan å kle på Capoeira
  hvordan du gjør det kung fu front kick
  hva hendelser er inkludert i OL-triathlon?