hvordan du kan unngå en kamp som en martial artist

hvordan du kan unngå en kamp som en martial artist

En kampsportutøver kjemper kun når det er absolutt nødvendig-når det ikke er noe alternativ. Følg disse trinnene, og du vil redusere dine sjanser for å bli et offer eller en tiltalt i en rettssak

Du trenger:.
Selvforsvar Emner
Martial Arts Videos.


en.
Ikke sett deg selv i fare. Hold deg i form og varsling, avstå fra overdreven drikking eller narkotika og forbli i kontroll over dine handlinger.
To.
Aldri provosere eller eskalerer en hendelse. Trafikk raseri er normen i dag og den sinte sjåføren som skjærer deg av er sjelden rasjonelle. Bedre å la det gå enn eskalere en hendelse som kan ende i vold.
Tre.
Dyrk din observasjonsevne i en situasjon som er ukjent for deg. Vær oppmerksom på dine omgivelser. Spør deg selv, "Hvor er utgangene? Hvor er sikkerheten hvis jeg trenger det?" Visualiser en flukt plan.
Fire.
Vær forsiktig. Se hvem som helst hvis adferd gjør deg ukomfortabel. Er denne personen en potensiell trussel for deg? Forutse hva som kan skje.
Fem.
Tips en angriper høyt at du ikke ønsker å kjempe. Avhengig av situasjon kan det være nok til å avslutte konflikten. Hvis den ikke gjør det, har noen å se på nettopp vært vitne til at du forsøkte å unngå kampen.
6.
Vær tydelig på dine mål. Ditt første mål er alltid unngå. Hvis konfrontert, blir målet ditt flykte. Hvis angrepet, målet ditt skift til selvforsvar.

Tips og advarsler


 • Planlegg å redusere risikoen. Vær sikker på at du spør portvakten om nabolaget rundt den store sentrum restaurant før du bestemmer deg for å gå fra hotellet. Det kan være mye tryggere å tilrettelegge for en drosje.
 • Hvis du bruker et våpen, være sikker på din angriper vil ikke kunne ta det fra deg og bruke det mot deg. I stedet vurdere å bruke hendene og føtter å slå og slå.
 • Ta alle på alvor. Bedre å fornærme enn å bli et offer.


 • relaterte artikler


  hvordan å lage racing hest navn
  hva hendelser er inkludert i OL-triathlon?
  golf invitasjon ideer
  historie mestere golfbanen i Augusta, Georgia
  menns golf oss åpne historien
  Nike leiren informasjon
  badminton regler ved Bay of Quinte Athletic Association
  Super Bowl fotball forskrifter
  minnesota sykkel hendelser
  premier og gaver i golfturneringer