profesjonell golf hendelser i Florida

profesjonell golf hendelser i Florida

Med tilsynelatende endeløse solskinn og varmt vær i nesten hele året, er Florida et yndet reisemål for golfere. Florida har flere golfbaner enn noen annen stat med 1250. Det er også hjemmet til den Professional Golf Association. Pro golfspillere er vel klar over Floridas åpen invitasjon til sine kurs, og et pro golf hendelse er ikke vanskelig å finne i Florida når som helst på året.

Professional Golf Association

The Professional Golf Association, eller PGA, hovedkontor i Palm Beach Gardens, Florida, har også hendelser i Florida. Florida PGA årlige arrangementer inkluderer Honda Classic i Palm Beach Gardens, Overganger Championship i Palm Harbor, den Tavistock Cup i Windermere, og Arnold Palmer Invitational i Orlando. Alle disse hendelsene er i mars. I mai Players Cup avholdes i Ponte Vedra Beach, og i august, kan fansen se ADT Skills Challenge i Palm Beach. November og desember tilbyr også PGA arrangementer med Children's Miracle Network Classic i Lake Buena Vista eller Shark Shootout i Napoli.

Florida Professional Golf Tour

The Florida Professional Golf Tour er en av flere små profesjonelle eller semi-profesjonelle golf foreninger i Florida. Dette bestemte organisasjonen er fem år gammel og har en rekke arrangementer gjennom hele året i Sentral-og Nord-Florida. Deres arrangementer er ment å være et utviklingsperspektiv tour for profesjonelle golfere. Turen er fokusert på vinteren spiller. Selv om planen for den kommende turneen er ennå ikke tilgjengelig, arrangementer i fjor begynte i november og fortsatte gjennom mars med arrangementer i Apopka, New Smyrna Beach, Kissimmee, Daytona Beach, Ormond Beach, vinterhage og Orlando.

Billetter

Billetter til PGA-touren kan kjøpes fra PGA Tour nettsiden. Billettpriser varierer, avhengig av etterspørsel og sted for hendelsen, mengden tilgang til kurset observatør ønsker det og dagen av turneringen deltok. For eksempel billetter for 2010 Honda Classic varierer fra $ 15 for en begrunnelse billett tidlig i turneringen til så mye som $ 700 for en helg pass med full tilgang til klubbhuset. Mindre profesjonell organisasjon billetter er mye billigere. Det finnes også en rekke billigere veldedighet profesjonell golf arrangementer der publikum kan se profesjonelle golfere utenfor en tradisjonell tur eller til og med spille med profesjonelle golfspillere, for eksempel i Florida's Natural Charity Classic.


relaterte artikler


profesjonell golf hendelser i Florida
hva er kravene for å spille i Masters golf turneringen?
hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen
junior golf turer i canada
premier og gaver i golfturneringer
hvordan å håndtere publikum med golfbiler
hvordan spille tøffel golf
historie mestere golfbanen i Augusta, Georgia
hvordan du oppretter et kontor pool for en golf store mesterskap
masters golf kvalifikasjoner