premier og gaver i golfturneringer

premier og gaver i golfturneringer

For å få golfspillere til å skrive inn turnering, må du tilby premier som tiltrekker seg oppmerksomheten deres. Alle bør gå hjem med en liten gave eller fremdrift av dagen, men det premier for vinnerne skal være det største du vil tilby. Du kan også tilby premier for andre prestasjoner som golfspiller verste av dagen og den lengste drive av dagen.

Skjorter og Caps

Golf skjorter er gaver eller trekninger som kan gis til hver golfspiller som kom inn i turneringen . T-skjortene kan vise logoen til veldedighet eller gruppen som golf turneringen fordeler. Golf hatter er også gaver du kan gi til alle spillerne, også dette kan ha logoen til selskapet eller veldedighet i golfturneringen.

Goody Bag

En annen gave er en goody bag som er fylt med ting de golfere kan bruke på linkene. Posen kan være en liten nylon kjøligere omtrent på størrelse med en matboks. Logoen kan også vises på posen. En flaske vann, sjokolade og en pakke med ost og kjeks til bruk for en matbit å demme opp for deres tørst og sult. Snacks er en velkommen gave i disse noen ganger trukket ut golfturneringer. Blyanter og scorekort for å ivareta sin egen score og hand våtservietter eller hånd rensemiddel til å holde hendene rene er andre elementer for posen. Du kan også kaste inn en ermet av golf baller som en gave for de goody bag. Gaven posen kan inneholde utstyr som ikke brukes på lenkene, for eksempel en logo samarbeide elementer som en nøkkelring, penner og linjaler.

Golf Clubs

En golfbag og et nytt sett med køller er en drøm pris for de fleste turneringer. Denne prisen taler til alle i turneringen fordi, tross alt, de spiller golf. Dette ville gjøre en flott premie til vinneren.

Flat-TV

En flatskjerm-TV er en annen stor premie som kan tilbys til vinneren. Denne high-end billettprisen element gir golfere initiativ til å vinne turneringen og komme tilbake til neste års arrangement.

Getaway Package

Sett et vinnere pakke sammen som en "weekend getaway. " Dette kan inkludere en luksus leiebil for helgen og et opphold i en posh seng og frokost landet inn. Den samme tanken ville arbeide for en helg ski pakke, bare legg til heiskort.

Spise ute Pakke

Hvis penger er stramt å bruke på gaver, få kreative og gjøre en "uke med å spise ute. " Få syv gavekort til restauranter og inkludere dem som en pakke for å vinne premien.


relaterte artikler


junior golf turer i canada
premier og gaver i golfturneringer
golf invitasjon ideer
hvordan spille tøffel golf
hvordan å håndtere publikum med golfbiler
Slik finner golf videoer
masters golf kvalifikasjoner
menns golf oss åpne historien
hvordan du oppretter et kontor pool for en golf store mesterskap
hva er kravene for å spille i Masters golf turneringen?