hvordan du oppretter et kontor pool for en golf store mesterskap

hvordan du oppretter et kontor pool for en golf store mesterskap

Hvorvidt Masters, US Open, Open Championship, eller PGA Championship, presenterer denne artikkelen en brukervennlig system for å organisere et kontor pool for noen av de fire store mesterskap turneringer

Du trenger:. .
Internettilgang
Paper.
Saks.
En stor konvolutt.
En Konvolutt for innsamling av penger.


en.
Hvis du er interessert i å drive et kontor pool for en større turnering /mesterskap, begynner i god tid før turneringen ved annonseringen framtidige basseng og skaffe nok interesse blant kolleger for å gjøre bassenget verdt.
to.
Om en uke før turneringen, sjekk den offisielle turneringen hjemmeside (kan finnes ved å skrive turneringen navn i en søkemotor) etter navn på personer som deltar i turneringen (den feltet). Kopier og lim inn alle navnene fra websiden til et tekstdokument eller et regneark.
Tre.
Forstørr alle navnene på golfere i dokumentet eller regnearket og skrive ut to kopier av dokumentet. Bruke ett eksemplar, kuttet ut alle navnene på de i turneringen feltet og plassere dem alle i den store konvolutten.
fire.
ut hvor mye du vil hver oppføring (golfer navn trukket) i bassenget til å koste. Ved hjelp av $ 1 eller $ 2 fungerer som regel best, og oppfordrer mange til å trekke så mange som 5 eller 10 navn, slik at du ikke trenger å rykke ut for å kvitte seg med alle navnene på slutten før turneringen starter.
5.
Med alle navnene på golfere kuttet opp individuelt i den store konvolutten, ta konvolutten rundt til dem som vil bli med på kontoret bassenget og tillate dem å trekke så mange navn som de ønsker ut av konvolutten . Som de trekker navn opp av konvolutten, registrere navnet på personen tegningen ved siden av golfer navn på den andre kopien av ordet dokumentet eller regnearket du allerede skrevet ut.
6.
Holde orden på turneringen. Bestem hvor mange plasser du vil "betale ut" i bassenget. Ved avslutningen av turneringen, finne en praktisk måte (epost, arbeidsrom /stue oppslaget, etc. ) for å la alle vite hvem som vant bassenget og å belønne vinnerne med sin inntjening.

Tips og Advarsler


 • Dette fungerer spesielt godt med Masters, som de som bare tapte med NCAA turneringen har en ny sjanse til å vinne noe!
 • Ikke kjøre en pool hvis du ikke tror du har et rimelig beløp av interesse. Det er vanskeligere enn du tror å kvitte seg med alle navnene på spillerne i feltet.


 • relaterte artikler


  junior golf turer i canada
  hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen
  masters golf kvalifikasjoner
  Slik finner golf videoer
  golf invitasjon ideer
  menns golf oss åpne historien
  hvordan du oppretter et kontor pool for en golf store mesterskap
  hvordan spille tøffel golf