hvordan å håndtere publikum med golfbiler

hvordan å håndtere publikum med golfbiler

Golfbiler er allsidige kjøretøyer med mye evner utover sine viktigste formålet. Mye av denne fleksibiliteten skyldes den kompakte størrelsen og kostnader i golfbiler. Et interessant konsept er å bruke golfbiler som crowd control for en stor begivenhet. Vurder disse alternativene
en.
Plasser flere golfbiler på kanten av arrangementet. Antall golfbiler trengs på omkretsen er helt et resultat av logistikk. Er arrangementet innendørs eller utendørs? Hvis arrangementet innendørs, er golfbiler bare trengs for å styre mengden inn i bygningen. Følgelig vil utendørs golfbiler tjene en større hensikt. Den generelle regelen er å filtrere alle av folkemengden i midten og bort fra omkringliggende bygninger, VIP-områder, etc.
to.
Kjør golfbiler gjennom forsiden og baksiden av mengden. Noen omtaler dette som "The Parade Effect. " Golf vognene i front kan lede publikum dersom det omkringliggende området ikke er godt merket, og golfbiler i bakre kan tvinge publikum i riktig retning. Denne metoden er spesielt nyttig under parader, fester og andre arrangementer som finner sted på travle bygater.
Tre.
Ansett golfbiler som informasjon kiosker. En annen nyttig publikum ledelse verktøyet er å gi informasjon sentre for folk forvirret eller mistet. Du kan bruke golfbiler som provisoriske informasjon kiosker og huse dem med en kunnskapsrik ekspert eller to. På samme måte kan sikkerhetsvakter bruke golfbiler til å reise raskt gjennom en tett folkemengde og speider for lureri.


relaterte artikler


hvordan spille tøffel golf
menns golf oss åpne historien
junior golf turer i canada
hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen
hvordan å håndtere publikum med golfbiler
golf invitasjon ideer
masters golf kvalifikasjoner
hvordan du oppretter et kontor pool for en golf store mesterskap
Slik finner golf videoer