hva er kravene for å spille i Masters golf turneringen?

hva er kravene for å spille i Masters golf turneringen?

The Masters er en av de mest eksklusive og konkurransedyktige golfturneringer i tilværelsen. . I tillegg til å være en av de fire store viktige golfturneringer, vant Masters kan bli sett på som sementering av en spillers karriere. Men, kan ikke hvem som helst spille i Masters turneringen. Tidligere vinnere av turneringen blir kvalifisert, som er vinnere av US Open, British Open og PGA Championship fra de siste fem årene, men det finnes andre måter å komme inn i Masters, de bare tar mye arbeid.

Amateur Spillere

Hvis du bevise deg selv en topp amatør da en Masters invitasjon vil bli utvidet til deg. Vinneren og runner-up i US Amateur Championship er invitert til å spille på Masters. Vinnere i British Amateur Championship, US Amateur Public Links Championship og det amerikanske Midt-Amateur Championship er også invitert til å delta i Masters Golf Tournament.

Play Vel

For profesjonelle golfspillere det finnes andre måter å tjene en invitasjon til Masters. De 30 beste spillerne på PGA penger tjene lister vil motta en invitasjon til Masters. I tillegg vil de 50 beste spillerne på verdensrankingen listene tjene det samme invitasjonen. Spillere som ikke er store bli større kan fortsatt bli invitert til å delta i turneringen, skjønt. De 50 beste spillerne på verdensrankingen listen, uansett hva deres inntjening er eller har vært, vil også motta invitasjoner til Masters Golf Tournament hvis de velger å godta dem.

Forrige Turnering Spill

For golfere som har deltok i store turneringer året før og gjort det bra, det kan også være en plass i Masters tilgjengelige. De 16 beste spillerne fra de foregående årene Masters Golf Tournament (bortsett fra vinneren, som har en levetid invitasjon til å spille) vil bli invitert tilbake for å spille. I tillegg vil de åtte beste spillerne fra US Open og de fire beste spillerne fra både PGA Open og British Open bli invitert til å spille i Masters Golf Tournament.


relaterte artikler


masters golf kvalifikasjoner
hvordan spille tøffel golf
hva er kravene for å spille i Masters golf turneringen?
junior golf turer i canada
hvordan du oppretter et kontor pool for en golf store mesterskap
menns golf oss åpne historien
golf invitasjon ideer
Slik finner golf videoer
hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen
hvordan å håndtere publikum med golfbiler