historie mestere golfbanen i Augusta, Georgia

historie mestere golfbanen i Augusta, Georgia

The Masters Tournament er en av fire årlige store profesjonelle golfturneringer holdt av Professional Golfers Association of America, eller PGA. Turneringen arrangeres årlig på Augusta National Golf Course i Augusta, Georgia. Pr. mai 2010, rangerer Augusta National som nummer ¨¦n golfbanen i USA av Golf Digest magazine, ifølge Golf Digest magazine. Hvert av kursene 18 hull er oppkalt etter en blomstrende plante

Du trenger:.
Datamaskin med Internett-tilgang

Founding

Augusta nasjonale var oppfatningen av Georgia innfødte og pensjonert profesjonell golfspiller Bobby Jones. Eiendommen, som tidligere var Fruitland barnehager, ble kjøpt av Jones 'forretningspartner, den bankmann Clifford Roberts i 1930. Jones utviklet kurset i samarbeid med den berømte skotske golfbanen designer Alister Mackenzie. Byggingen av kurset begynte i 1931 og tok ett år å fullføre.

Tidlig Masters-turneringer

Konseptet med å holde en årlig nasjonal turnering på kurset ble unnfanget av Jones og Roberts. Kalt Augusta National Invitation Tournament, var det innviet da spillet begynte 22. mars 1934. Horton Smith var den seirende golfer, som seier gav ham en pris på $ 5. 000. Smith vant turneringen igjen to år senere. The Masters har blitt arrangert årlig siden 1934, med unntak av en suspensjon av lek under andre verdenskrig (1943 til 1945. )

Green Jacket

Fra i 1937, ble vinnerne av Masters Tournament tildelt en grønn dress jakke, vanligvis presentert for seierherren av vinneren av turneringen fra året før. Ved flere anledninger har spillere vunnet på rad Masters Championships. Den første golfspiller å oppnå dette feat ble Jack Nicklaus i 1965 og 1966. Vinnere har også sine navn inngravert på den permanente Masters Trophy som ligger på Augusta National. De får en kopi av trophy og en gull medalje.

Kurs Records

Det har vært 23 hole in one er på Augusta National siden åpningen. Den første hole in one var oppnådd ved Ross Somerville i 1934 på det 16. hullet. Jack Nicklaus har den beste karrieren kurset gjennomsnitt på kurset, innskjæring en gjennomsnittlig score på 71. 98 gjennom sin karriere 163 runder. Moderne Masters turneringer på Augusta National har vært dominert av Tiger Woods, som vant i 1997, 2001, 2002 og 2005.

Medlemskap

Bare medlemmer av Augusta National Golf Club er lov til å spille på Augusta i løpet av året som amatører. Medlemmene er utelukkende mannlige og må være nominert av nåværende medlemmer som det ikke er åpen søknadsprosessen. Den nåværende medlemskap i klubben er anslått til 300 medlemmer som betaler årlig gebyr som begynner på $ 25. 000.

Controversy

I 2002, utløste Martha Burk, styreleder i National Council of Women's Organisasjoner, et offentlig ramaskrik om medlemskap prosesser på Augusta National. Burk sendte et brev på organisasjonens vegne oppfordret dem til å innrømme kvinnelige medlemmer, men ble irettesatt av daværende klubbpresident William Johnson. Striden utløste en landsomfattende debatt om sexisme i idrett og rettighetene til private klubber. Til denne dag, forblir august hann-bare.


relaterte artikler


hva er kravene for å spille i Masters golf turneringen?
hvordan du oppretter et kontor pool for en golf store mesterskap
menns golf oss åpne historien
hvordan spille tøffel golf
junior golf turer i canada
Slik finner golf videoer
hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen
golf invitasjon ideer
historie mestere golfbanen i Augusta, Georgia
masters golf kvalifikasjoner