menns golf oss åpne historien

menns golf oss åpne historien

US Open er en av fire store mesterskap i golf, med de andre var i Masters, British Open og PGA Championship. Tradisjonen av US Open, som arrangeres årlig i midten av juni, går tilbake mer enn et århundre. Turneringen spilles alltid på blant de mest hellige og utfordrende kurs i USA, og sin liste over vinnere inkluderer noen av de største navnene i golf historien

First US Open

Det første US Open ble spilt på 4 oktober 1895, på den ni-hulls bane på Newport Golf og Country Club i Rhode Island . Den ble satt på av USA Golf Association, som det fortsetter å være. Feltet inkluderte 10 fagfolk og en amatør som spilte 36 hull på at en eneste dag. Vinneren ble 21 år gamle engelskmannen Horace Rawlins, som vant $ 150 for sin innsats. Den totale vesken størrelse var $ 335. I 1898 turneringen ble utvidet til 72 hull spilt over to dager, og i 1965 den nåværende formatet av fire 18-hulls runder ble vedtatt.

amerikanere Ta Over

I sine første år i US Open ble dominert av briter. Men som amerikanerne berømmelse i spillet, startet US Open for å tiltrekke seg bedre spillere fra hele verden. I 1911 ble John J. McDermott turneringens første innfødte amerikanske vinneren. Han vant igjen i 1912, og neste år 20-år gamle amerikanske amatør Francis Ouimet slo to kjente britiske fagfolk. Amerikanerne har stort sett dominert turneringen siden den gang. Siden 1950, har spillere fra fem andre land enn USA vant, med Sør-Afrika hevder fem titler siden 1965. Ingen europeiske spillere har vunnet siden 1970.

Amateurs regel for en kort tid

Amateurs dominerte de første årene av US Open. Georgia legenden Bob Jones vant turneringen fire ganger som amatør, i 1923, 1926, 1929 og 1930. Hans popularitet førte til billetter som selges for første gang i 1922. John Goodman vant turneringen som en amatør i 1933, og det var siste gang en amatør har vunnet. Turneringen er åpen for enhver amatør som kvalifiserer, men feltet er begrenset til 156 spillere og multimillion-dollar vesker og prestisje tiltrekke verdens beste fagfolk.

Great Navn

Listen over siste US Open-vinnere inkluderer den største golfspillere i sportens historie, inkludert Bobby Jones, Ben Hogan, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Tom Watson, Lee Trevino, Gary Player og Tiger Woods. Som i starten av 2010 golf sesongen, bare fire-tiden vinnere er Willie Anderson, Jones, Hogan og Nicklaus. Hale Irwin (1990) er turneringens eldste vinner på 45 år, og 19-år gamle John McDermott (1911) er den yngste. Woods ཈-under i 2000 er den beste poengsummen registrert. Woods og Irwin har hver vunnet turneringen tre ganger.

Great Kurs

Konkurranse for å være vert for US Open er hard, noe som sikrer at kun de beste og vanskeligste baner er valgt. Vinnere har sjelden scoret mye under pari, og det har vært vinnere som har fullført over par. US Open kurs er som regel lange, trange fairways og tykk rough, gir en ekte test av golf storhet. De fleste av golfens mest legendariske baner-Pebble Beach, Winged Foot, Medinah, Pinehurst, Torrey Pines og mer-har vertskap for turneringen. Baltusrol i New Jersey og Oakmont i Pennsylvania har hver vertskap for turneringen flest ganger.


relaterte artikler


junior golf turer i canada
golf invitasjon ideer
Slik finner golf videoer
hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen
menns golf oss åpne historien
hvordan spille tøffel golf
masters golf kvalifikasjoner