masters golf kvalifikasjoner

masters golf kvalifikasjoner

The Masters golf turneringen er en av fire store profesjonelle mesterskap, og det finnes en rekke måter å kvalifisere seg for det. Den har vinnere av forrige års USA-turné arrangementer, samt vinnerne av de beste amatør mesterskapet. Dette var intensjonen i turneringen grunnlegger Bob Jones, den mest kjente amatør i historien. Det er flere andre kriterier som lar andre oppnådd spillere fra hele verden inn i feltet.

PGA Tour-vinnere

Vinneren av enhver hendelse på Professional Golfers Association (PGA) Tour i USA i 12 måneder før hver Masters mottar en invitasjon til å spille i tilfelle.

Top Amateurs

Den siste vinnerne av amerikanske og britiske amatør mesterskap så vel som deres andreplass også kvalifisere til å spille i Masters hvert år . Vinnerne av de asiatiske Amateur Championship, US Amateur Public Links, og den amerikanske Midt-Amateur Championship er også i stand til å delta.

Utfordrere i Majors

I tillegg til den nåværende tittelen innehavere av de andre store mesterskap, vinnerne fra de siste årene også motta invitasjoner. Vinnere av British Open, US Open, og PGA Championship kan konkurrere i Masters for de neste fem årene. Selv ikke et stort mesterskap, får vinneren av PGA Tour Player's Championship også invitasjoner til Masters i tre år. De høyeste spillerne i de store arrangementer hvert år er også invitert. Dette inkluderer de 16 beste spillerne i fjorårets Masters, den høyeste åtte spillerne fra de siste US Open, og de fire beste fra hver av British Open og PGA Championship.

Andre Toppspillere

For å komplettere de felt, de 30 beste spillerne på PGA Tour offisielle pengelisten for inneværende og foregående år, og de 50 beste spillerne i World Golf Rankings for fortid og nåtid år er alle kvalifisert for å konkurrere. Også inkludert er alle spillere som kvalifiserte seg til å spille i fjorårets PGA Tour Championship. For å øke den internasjonale smaken av turneringen, vil Masters komiteen noen ganger invitere utenlandske spillere som ikke har noe annet kvalifisert til å konkurrere.

Past Masters Champions

Hver forbi mester i Masters turneringen får en levetid invitasjon til å konkurrere i tilfelle. Dette har ført til en del kontrovers i løpet av årene som noen eldre vinnere fortsette å konkurrere forbi den tiden da de har en legitim sjanse til å vinne eller overleve 36-hulls kuttet. De fleste tidligere vinnere frivillig trekke seg fra konkurransen når de føler de kan ikke lenger være konkurransedyktig.


relaterte artikler


Slik finner golf videoer
hvordan spille tøffel golf
junior golf turer i canada
masters golf kvalifikasjoner
menns golf oss åpne historien
hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen
golf invitasjon ideer