junior golf turer i canada

junior golf turer i canada

Du trenger:
Practice feltet med 7 fot kaster sirkel og 4 tommers tå bord
. Iron kulestøt ball (7.
26 kg for menn /4 kilo for kvinner).
Gym med vektløfterutstyr og trener.
Kaster trener.
Yoga instruktør.

Junior golf turneringer tilbyr barn og tenåringer en sjanse til å spille golf på et konkurransedyktig nivå. Del av vekst og utvikling golfferdigheter omfatter lære å spille under press mot jevnaldrende. Canada har i dag flere junior-turneringer som spilles på regionalt og nasjonalt nivå. Mange av disse turneringene er anerkjent av Professional Golf Association og gi junior golfere med fremtidige muligheter i sporten.

Maple Leaf Junior Golf Tour

Maple Leaf Junior Golf Tour (MJT), tidligere Vest-Canada Junior Golf Tour, er en non-profit tour drives utelukkende av golf fagfolk. Målet for MJT er å utvikle unge golfere for fremtidig suksess. Barna kan starte med programmet så unge som fire år gammel. Gratis instruksjon blir tilbudt disse golfere gjennom planlagt klinikker over hele Canada. Foreløpig MJT har 50 planlagte turneringer og klinikker.

Junior Linkster Tour Canada

Junior Linkster gir unge golfere en plattform for å lære spillet golf, spille mot hverandre, og skape en ny sosial sirkel. Turen gir junior golfere et springbrett i junior golf verden. Etter å ha spilt på Linkster Tour, junior golfere har en avenue for å spille lokale, nasjonale og golf turer i Canada. Junior Linkster hendelser er brukt for kvalifisering til store junior golf arrangementer.

Canada Junior Golf Association

The Canadian Junior Golf Association (CJGA) Tour har multi-dagers konkurranse golf arrangement for juniorer i alderen 11 og 19. Deltakerne er ikke pålagt å ha et minimum handicap for å spille, men de trenger ikke å vite og forstå reglene i golf. CJGA hendelser er en fin måte for høy dyktighet junior golfere å få oppmerksomhet som vil fremme sin golf karrierer. Dette kan omfatte college golf stipend eller invitasjoner til å bli profesjonell golf turer over hele verden. En høy andel av CJGA golfere har blitt tilbudt NCAA stipend i fortiden. For eksempel, i 2008, ble 50 CJGA golfere tilbys kollegialt golf stipender.


relaterte artikler


Slik finner golf videoer
menns golf oss åpne historien
masters golf kvalifikasjoner
golf invitasjon ideer
hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen
hvordan spille tøffel golf
junior golf turer i canada