hvordan spille tøffel golf

hvordan spille tøffel golf

Lei av regnfulle dager ødelegge golf? eller unger kjører rundt som gale? hvordan er de i slekt? så mye spørsmål men det er ok, ikke im arbeider for FBI. sin tid du bli introdusert for TØFFEL GOLF! Les videre . . . .
Forhåpentligvis i noen år, vil denne sporten bli klassifisert som en olympisk sport, men til da prøve det ut

trenger Du:!.
Par tøfler

en
introduksjon: Slipper golf er golf spilles uten baller eller noe som golf krever. I stedet du kan spille innendørs! og sine billige og morsomme. Alt du trenger er en etappe (hvis du er Amputert du kan spille også! Kun ett ben er nødvendig). barn og voksne kan delta både å lage en regnværsdag en morsom dag!
to.
Finn hvor som helst i huset. Velg et utgangspunkt, og også et hull-"finish punkt". Bruk dine tøfler. Nå står ved starten.
Tre.
Bruk dine tøfler lett, jo lettere blir den tøffelen, jo bedre, selv om forskeren debatten dette hele tiden. Nå svinge beinet bakover og satse på finish punktet. Swing benet og la tøffelen FLY !!!!

fire.
Som ekte golf, prøve å gjøre minst antall beinet svinger nødvendig. tøffelen må lande på eksakt finish for å avslutte. Dette kan være utfordrende på grunn av felles husholdning gjenstander som sofa eller skap
5
HA DET GØY
-. . ! "Jeg har alltid trodd min 70 år gamle bestemor spiller dette var veldig morsomt, men im en weirdo. "-forfatteren

Tips og advarsler


 • flytte alle dyre og farlige gjenstander ut av veien! med mindre du er ute etter forsikringspengene selv om jeg er ikke sikker på om å spille golf innendørs vil kvalifisere deg for et krav.
 • prøver å ikke treffe porselen, glass eller andre skjøre gjenstander!


 • relaterte artikler


  hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen
  golf invitasjon ideer
  junior golf turer i canada
  masters golf kvalifikasjoner
  hvordan spille tøffel golf
  Slik finner golf videoer
  menns golf oss åpne historien