hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen

hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen

Fra 1923 til han ble pensjonert i en alder av 28 i 1930, dominerte Bobby Jones golf veien Tiger Woods dominerer golf i dag. Han åpnet Augusta National Golf Club i Augusta, Georgia, i 1933 og vert den første Augusta National Invitation Tournament i 1934. I dag, den årlige mesterskapet holdt på Augusta National kalles Masters Tournament. Uten tvil den mest prestisjetunge golfturneringen i verden, er det Masters den eneste "store" holdt på samme kurs hvert år. Selve kurset er etasjer og respektert, særlig Amen Corner, den notorisk vanskelige 11. , 12. og 13. hull. Det er 18 måter å kvalifisere seg til Masters, og hvis ingen av disse arbeidet ditt eneste håp er å bli en internasjonal spiller som fanger Masters utvalgets øyne

 

 


 

Win og resten vil ta vare på seg selv.


en.
Legg i topp åtte av US Open. Det er fire "store" golf turneringer. De kalles hovedfag fordi de er anerkjent som den fire ganger i løpet av året når de beste golfspillerne i verden match sine ferdigheter på noen av de beste golfbanene i verden. US Open avholdes på en annen kurs hvert år av United States Golf Association (USGA). Vinne denne store og Masters komiteen vil sende deg en invitasjon for de neste fem årene. Finish på topp åtte og du vil få en Masters invitasjon for neste år.
To.
Win British Open eller PGA Championship, to majors. Vinn enten og Masters Komiteen vil invitere dere for de neste fem årene. Finish i topp fire og du vil få en Masters invitasjon neste år.
tre.
Vinne Players Championship. Held på TPC Sawgrass golfbane i Ponte Vedra Beach, Florida, hvert år, mange kaller den Players Championship "den femte major. " Vinn denne og du er garantert en invitasjon til Masters for de neste tre årene.
Fire.
Start unge. Vinnere av US Amateur Championship, British Amateur Championship, US Amateur Public Links Championship og det amerikanske Midt-Amateur Championship alle bli invitert til Masters neste år.
fem.
The runner-up i US Amateur Championship blir invitert til Masters neste år. Dette er den eneste runner-up finish som garanterer en Masters køye.
6.
Vinn eller kvalifiserer til å spille i Tour Championship. The Tour Championship avslutter offisielle PGA Tour sesongen og kroner i FedEx Cup vinneren, som er tildelt PGA Tour sesongen mesterskapet trofeet og en $ 10,000,000 premie. Vinneren vil bli invitert til Masters Tournament det neste året, så vil alle andre som kvalifiserte seg for turneringen, men de får ikke de 10 millionene, selvsagt.
7.
Win noen PGA touren siden siste Masters som tildeler full FedEx Cup-poeng mot Tour Championship. Sound forvirrende? Det er det. Av de 48 eller så offisielle PGA Tour sesongen hendelser, 37 er (kanskje) mer prestisjefylt. Vinn en av dem og Masters komiteen vil smile til deg. Du må kanskje sjekke med PGA Tour for å bekrefte hvilke turneringer prisen full FedEx Cup poeng og derfor utløse Masters utvalgets smil muskler.
Åtte.
Finish i de 30 beste spillerne på Final offisielle PGA Tour Money List for året, og Masters inviterer for neste år er garantert.
9.
Finish i de 50 beste spillerne i de endelige offisielle World Golf Ranking ved utgangen av året. The Masters er stolt av å samle de beste golfspillere i verden, ikke bare USA. Dette kvalifiseringskamp hjelper dem å oppnå det målet.
10.
Finish i de 50 beste spillerne i de endelige offisielle World Golf Ranking som det står i uken før Masters, og du er i.

11.
Dette er ikke en offisiell kvalifiseringskamp, men, hvis alt annet svikter, opprettholder Masters komiteen skjønn å invitere internasjonale spillere som ikke ellers er kvalifisert. Igjen, forsøker de å få det beste feltet av spillere.
12.
Vinne Masters. Vinnere få en levetid invitasjon. Den neste topp 15 spillerne kommer tilbake neste år, så vinner og resten tar vare på seg selv. Mobiltelefonirelaterte artikler


hvordan spille tøffel golf
junior golf turer i canada
golf invitasjon ideer
hvordan å kvalifisere seg til Masters golf turneringen
menns golf oss åpne historien
Slik finner golf videoer
masters golf kvalifikasjoner