hvordan pre-hoppet ditt mx sykkelen når motocross hoppe for maksimal høyde

hvordan pre-hoppet ditt mx sykkelen når motocross hoppe for maksimal høyde

Pre-hopping MX-sykkel når motocross hoppe for maksimal høyde er noe som er svært nyttig. Denne teknikken hjelper deg å fjerne større hindringer, selv de som du hadde vært tidligere ute av stand til å hoppe. Her vil du lære å bruke teknikken selv
en.
Sett energi inn i støtdempere bak på MX-sykkel. Dette gir en liten ekstra "umph" som du kommer av hoppe. Dette vil sende sykkelen opp i luften litt mer, slik at MX-sykkel til å ha mer av en buet bane enn en plateaued en.
to.
Pre-hopp MX-sykkel når motocross hoppe for maksimal høyde ved å bo i setet som du nærmer deg hoppe, med fokus på å sette vekten ned i bakre sjokk. Som Chris Kelley beskriver det, er det nesten som om du er komprimere setet inn i dekket.
Tre.
Legg igjen ditt sete rett før hoppet i en annen metode for pre-hopping MX sykkel når motocross hoppe. Forlate plassen din i aller siste øyeblikk overfører også vekten ned i bakhjulsopphenget.
fire.
Bestem, i henhold til høyden på hopp og tilnærming, om du trenger å stige fra setet ditt i siste minutt av forblir i setet for å pre- hoppe MX-sykkel når motocross hoppe.
fem.
Power gjennom hoppe så du er pre-hopping MX-sykkel når motocross hoppe, for dette komprimerer sykkelen inn i hoppet, tvinger det å frigjøre fra hoppe så den kommer opp. Newtons lov som kommer til hjernen: å hver handling kommer en lik og motsatt reaksjon. Ved å tvinge sykkelen ned før hoppet, oppretter du energi som vil sende sykkelen i luften når den kommer utenfor landing.
6.
Feil sykkelen din mens du er deg i luften. Kraften av hoppet vil sende deg ut av setet ditt. Det er opp til deg å gjøre det du kan for å sikre at du kontrollere banen til hoppe så vel som hvor du skal lande. Husk å holde vekten så sentrert over sykkelen som du kan, justere frem og tilbake etter behov for å opprettholde denne balansen.

Tips og advarsler


 • Vær trygg og slitasje sikkerhetsutstyr.


 • relaterte artikler


  hvordan å reparere en samurai sverd
  hvordan å kaste en solid venstre hook
  Kina kamptrening
  hjem selvforsvar trening
  hvor å avslutte en kamp med en streik
  Slik date samurai sverd
  hvordan spinner på skiboards
  hvor å kvittere for ohiopbx.com
  kung fu stick teknikker
  hva er meningen med karate belter?