hvordan komme på et rullebrett

hvordan komme på et rullebrett

Ingen vet nøyaktig når den skateboard ble oppfunnet, men de første ble gjort ved å fjerne hjulene fra føttene på rulleskøyter og feste dem til et styre. Voksne noen ganger ønsker å lære å skateboard etter å ha sett deres barn gjør det, men finner de kan ikke engang komme på brettet. Hvis du er en av disse menneskene, følger du disse trinnene for å komme på et rullebrett
en.
Bruk hjelm, knebeskyttere, håndledd og albue pads pads. Hvis du ikke har disse elementene, er du risikere skader.
To.
Sett ballen på fremre foten på bordet i nærheten av neglene. Akkurat der du setter det kommer an på deg og hva som føles behagelig. "Vanlige" skateboardere satte sin venstre fot fram og "goofy" skateboardere satte sin høyre fot fram.
Tre.
Pek med fremre foten frem hvis du har tenkt å dytte bort og ri på skateboard. Hvis du bare vil stå på skateboard, poenget foten sidelengs.
Fire.
Trykk ut med ryggen foten hvis du ønsker å kjøre skateboard. Etter skyve, plassere ballen i ryggen foten bak deg, i nærheten av eller på halen av skateboard der det begynner å dyppe opp.
Fem.
Sørg for at du holder føttene langt nok fra hverandre og bøy knærne litt for å opprettholde balansen. Du kan stoppe ved å belaste ryggen din fot på bakken eller tråkke på halen av brettet, noe som gjør den fremre delen av brettet kommer opp.
6.
Stå på brettet ved peker begge føttene sidelengs. Plant din foran foten på eller nær fronten negler og ryggen foten bak ryggen neglene nær halen.

Tips og advarsler


 • Ikke stopp ved å trå på halen med mindre du ikke tankene skrape bunnen av brettet ditt.


 • relaterte artikler


  hvordan å trene for en muay thai kamp
  bokken teknikker
  hvordan få ekstreme snøscooterkjøring leksjoner
  hvordan å lære russisk martial arts hjemme
  hvordan du kan vinne en tommelfinger-brytekamp
  hvordan du gjør en motocross overmenneske
  hvordan du utfører en 360 på et surfebrett
  hvordan å mestre kunsten ninja av kranen
  Listen over martial arts trekk
  hvordan å lage en sterk bo stab