hvordan du kan bruke til å Ollie boardslide

hvordan du kan bruke til å Ollie boardslide

Ny skateboardere tilbringe timer perfeksjonere ollies. Når de har fått trikset ned og kan gjøre dem lett, er det på tide å bruke den ollie å få skateboard opp på en rail eller mestring (rampe kant) til å jobbe med boardslide deres. Her er hvordan du kan bruke til å ollie boardslide
en
Vær komfortabel med ollie før du prøver en boardslide. . .
to.
Sett skinnen til den laveste innstillingen eller finne den laveste skinne på en skate park å øve på boardslide. Det er best å lære dette trikset på en rail før du prøver det på en rampe kant eller mestring av en boks eller half-pipe.
Tre.
Approach ene enden av skinnen på en behagelig fart med føttene i vanlig skøyter posisjon over boltene på lastebiler.
fire.
Pop i ollie å lande på skinnen mens du vrir skuldrene 90 grader til ansikt skinnen. Dette vil automatisk slå føttene og brettet slik at midten av brettet lander på skinnen.
Fem.
Skyv brettet ned lengden på skinnen, holder kroppen jevnt balansert . Når du kommer til jernbanens slutten, snu skuldrene tilbake til den opprinnelige posisjonen, noe som vil slå hoftene, føttene og brettet frem slik at du kan skate vekk fra jernbane.

Tips og advarsler


 • Wax skinnen eller mestre for en enklere boardslide. Bare vær forsiktig med å bruke for mye eller vil du slippe ut av boardslide trikset.
 • Balanse er nøkkelen til en vellykket boardslide. Lener seg mer vekt på begge fot vil gjøre deg falle sidelengs i den retningen. Lent fremover vil spissen brettet slik at kanten av den treffer skinnen, og du vil falle fremover, mens du lener deg tilbake kunne gjøre styret fly ut fra under føttene.
 • Ikke snu skuldrene, hoftene og styret frem etter at de forlot skinnen gjør du lander hardt på brettet, og du vil ikke kunne skate bort.


 • relaterte artikler


  hvordan du velger isklatring støvler
  bekjempe utholdenhetstrening
  hvordan å ri in-line skøyter
  definisjon av en karate GI
  bekjempe sambo opplæring
  hvordan å studere Kuk Sool vant kampsport
  hvordan du gjør en motocross tsunami
  hvordan å bygge en brannvesenet for varme
  hvordan å flykte fra en kniv angrep
  hvordan bygge kampsport utstyr