hvordan du justerer sittestillinger i paragliding sele

hvordan du justerer sittestillinger i paragliding sele

Paragliding er en ferdighet som tar tid å lære og krever god oppmerksomhet på detaljer. Etter hvert som du begynner oppstigningen og lanseringen, er vingen din opp. Du er scooted tilbake i sittende stilling når paraglider trekker selen oppover. Du må lære å justere sittestillingen etter at du har lansert

Du trenger:. .
Pagaglider
Sele.
Vernehjelm.


en.
Sjekk alle beltestroppene for riktig spenning før lanseringen. Øv før du tar ut for å være sikker på at du vet hvordan du skal sette deg i setet på selen.
to.
Kjør for å starte oppstigningen. Len deg tilbake og sitte ned, som i en stol, når du forlater bakken. Etter begynnelsen lanseringen, dra opp knærne videre. Flytt tilbake i setet automatisk, som paragliding maskinen tar av. Vinkel kroppen ryggen mens du trekker knærne opp.
Tre.
Slapp hendene som du holder bremsene på hver side. Pass på at du beholder kontroll over bremsene hele tiden etter lanseringen. Flytte i en "vrikke" eller "krymper" mote å tommer deg inn i riktig sittestilling.
fire.
Hold begge bremsene sammen foran deg, i den ene hånden. Dette lar deg bruke den andre hånden til å plassere deg selv. Flytt på plass ved å holde på selen med den ledige hånden.
Fem.
Fortsett å holde bremsene, men trykker tomlene på stroppene. Dette gjør at bare en liten bevegelse i paragliding selen og bør bidra til å plassere deg i setet etter takeoff.


relaterte artikler


hvordan å lære de fem dyret kung fu
hvordan du gjør en von flue choke
hvordan Ollie
selvforsvar teknikker for karate klasser
Midtøsten kampstiler
Slik starter en lokal fight club
hvordan de skal forsvare deg selv
hvordan Kiteboard
hvordan å lære deg grunnleggende øvelser for wushu
hvordan Ollie