hvordan du gjør en x hopp bmx triks

hvordan du gjør en x hopp bmx triks

The X hoppe er en av de første skrittene for å lære når du kommer utover den grunnleggende sykkel triks. Dette BMX trikset krever at du gjøre en X med armene på toppen av et enkelt hopp, dermed pynte deg å flytte og bygge ditt skillset <. br> 1.
Ride BMX sykkel mot et hopp av noe slag. The X hopp kan utføres på alle underlag. Uansett om du bruker dekk hoppe eller jordbane hoppe, er teknikken den samme.
To.
Få nok fart til å gjøre hoppe og holde litt luft under dekk din. Du kommer til å trenger 3 til 5 sekunder av henge tid til å utføre X hoppe.
Tre.
Grip begge hendene på håndtaket barer. På toppen av hoppet, snu sykkelstyre hele veien i én retning uten å slippe, noe som gjør X med armene. For å gjøre det enklere på deg selv, kan det være lurt å snu i retning av din dominerende hånd, men du kan gå begge veier.
Fire.
Tilbake barer til sin opprinnelige posisjon, samtidig i luften, og forberede seg til å lande hoppe.

Tips og advarsler


 • Hold alle dine bevegelser glatt og væske i løpet av BMX X hoppe trick. Plutselige, krampetrekninger bevegelser vil endre grunnleggende hoppe og medføre en landing. Du ønsker å flytte forhjulet med sykkelstyre, men beholde resten av sykkelen fortsatt mens den er i lufta.


 • relaterte artikler


  hvordan å lære taekwondo online
  hvordan å lære kickboksing
  Slik street aking trygt
  kampteknikker i den antikke verden
  hvordan du gjør en frontside noseslide på et skateboard
  Slik plasserer isskruer mens klatring
  hvordan å bygge en martial arts etappe båre for under $ 25
  hvordan å polere et samurai sverd
  hvordan kick flip
  kung fu skoler i USA