hvordan du gjør en smith stall på en bmx

hvordan du gjør en smith stall på en bmx

Smeden stall er en av de triksene som ser imponerende, men er faktisk ganske lett å lære. Komme det er riktig et spørsmål om å balansere de to flatene på BMX sykkel. Moro å se på, spennende å lære, er smeden stall en flott sykkel triks for å legge til repertoaret ditt
en

Approach en sykkel rampen på en middels hastighet. Jo høyere hastighet, jo mer imponerende dette trikset vises, men praksis på et middels til lavere hastighet.
To.
Pop opp i en bunny hop på toppen av rampen, slik at begge hjulene er over dekk. Forhjul bør forlate overflaten først som det er en som trenger å lande først.
Tre.
Catch forhjulet pinne på dekk mens bak dekk er fortsatt i luften.

fire.
Press ryggen dekket over dekket, men bare nok til å gi bakhjulet på toppen av dekket. Gjør dette etter at du har tatt din front pinne på dekket.
Fem.
Juster saldoen med skiftende din kroppsvekt over rampen mens du tips sykkelen over dekket på motsatt retning og stoppe all momentum. Dette fullfører smeden båsen.
6.
Rull ut av båsen ved å gi din kroppsvekt å flytte over rampen som du lar forhjul følge. Denne måten, rir du din BMX ut av rampen som normalt.


relaterte artikler


hvordan du kan øke tilliten gjennom kampsport
hvordan du gjør en stoppie på sykkel
hvordan Ollie
sverd og nunchuck triks
hvordan du husker martial arts former
hvordan jet ski
Slik Ollie på et rullebrett
Listen over mongolske kampsport
hvordan å slåss med nunchuks
bekjempe bruk av dobbel kanter kampene kniv