hvordan du gjør en pop shuvit Skateboarding triks

hvordan du gjør en pop shuvit Skateboarding triks

En pop shuvit (uttales «dytte den») er en skateboarding trick der skater gjør brettet snu 180 grader i luften uten en skater på toppen, landing på det før det treffer bakken igjen. Når du mestrer det "Ollie," grip brettet ditt, og lære hvordan å gjøre en pop shuvit
en.
Lær hvordan du gjør en "Ollie" først. For hjelp med dette, gå til eHow artikkelen med tittelen "Hvordan gjøre en Ollie. " En pop shuvit er vanskeligere å lære hvis du ikke allerede kjenner "Ollie", den mest grunnleggende triks i skateboard verden.
to.
Plasser fremre foten rett bak fronten sett med skruer (der det ville være for en ollie) og ryggen foten med tåa på brettet halen med hælen ca 4 inches av halen.
tre.
Bøy knærne litt mens du slipper halen for å starte styrets rotasjon. Din forfoten vil gå frem og tilbake foten bakover noe som styret heiser opp fra bakken et par inches og starter sin rotasjon.
Fire.
Se skateboard lage en 180-graders sving under føttene, midt-luft, deretter lande føttene på toppen av brettet for å fullføre lure. Styret vil lande igjen på bakken med halen nå under fremre foten.

Tips og advarsler


 • Som med alle skateboard triks, er din suksess rate sterkt bedre når du har godt grep tape om bord, og er iført skate sko eller andre flat såle sko.


 • relaterte artikler


  hvordan du velger skateboard hjul
  hvordan du gjør en pop shuvit Skateboarding triks
  wtf sparring gear krav
  hvordan å lage en karate belte rack
  hvordan å lære isklatring historie
  kampteknikker og bevegelser
  å stryke en karate GI
  kniver som brukes i kamp
  Slik klippet en QuickDraw når klatrefjell
  hvordan å ri in-line skøyter