hvordan du gjør en hale trykker på en bmx sykkel rampe

hvordan du gjør en hale trykker på en bmx sykkel rampe

En hale trykk er et triks der rytteren går opp en rampe, lander på dekket, og går opp på bakhjulet. Derfra hopper rytteren tilbake på rampen, og ruller bort jevnt. Halen trykker på en BMX sykkel rampe er en kule triks, og tar litt tid å mestre. Du kan lære det grunnleggende slik at du kan starte blendende folkemengdene
en
Kontroller at bremsene fungerer. . godt. Å gjøre en hale trykk på en BMX sykkel rampe avhenger svært mye av fungerende bremser. For å si det på en annen måte:. . Uten bremser, ingen triks
2
Approach rampen med litt mer fart enn vanlig. Du trenger denne momentum for å komme deg opp på bakhjulet.
Tre.
Fly inn på dekk ved å trekke opp forhjulet på BMX sykkel. Sørg for at din posisjon er stødig, og at du er langt nok på dekket for en fin, flat landing spot.
Fire.
Stå på bakhjulet ved å holde bremsene. Sørg for at kroppen din er sentrert over sykkelen din som du gjør en hale trykk på en BMX sykkel rampe.
fem.
Lean inn rampen og hoppe tilbake slik at forhjulet er vendt nedover rampen.
6.
Swing fronten av sykkelen mot rampen som du begynner å lære å hale trampe BMX sykkel. Dette vil gjøre det enklere for deg å sørge for at du går ned rampen enn velte ut det i feil retning. Hvert som du blir bedre og bedre, vil du kunne holde den posisjonen opp på bakhjulet lenger før du trenger å gjøre overgangen til ryggen ned rampen.
7.
Ta det rolig. Hvis du har god balanse og er i stand til å kontrollere BMX sykkel, gjør en hale trykk på en BMX sykkel rampe bør være ganske enkelt for deg å mestre. Fremfor alt, være trygg og hjelm.


relaterte artikler


kamp kampstiler
hvordan å bruke vert fysikk i skateboard
hvordan du gjør et umulig på et skateboard
Hvordan får jeg qi gong sertifisering?
hvordan å lære kung fu online
hvordan du gjør en martial arts hip kaste
teknikker for nakne knoke slåss
hvordan å snakke wakeskater slang
hva er forskjellen mellom brennevinet & cognac?
typer kampsport belter