hvordan du gjør en 50-50 skateboarding trick

hvordan du gjør en 50-50 skateboarding trick

En Fifty-Fifty er en morsom skateboard triks å lære etter at du har mestret Ollie. I likhet med boardslide, innebærer en Fifty-Fifty popping en ollie på en rail. Stedet for å skyve på brettet, men du skyver på skinnen på skateboard's lastebiler
en.
Approach enden av en skinne med en behagelig fart, tærne i normal Ollie stilling, fremre fot på toppen av forsiden bolter og bak fot på øverst på ryggen boltene.
to.
Pop en ollie inn på skinnen slik at skateboard er lastebiler sitte på toppen av skinnen, eller "klipp på" skinnen. For å gjøre dette, pop halen med ryggen foten og bøy knærne å trekke skateboard opp slik at den får nok luft til å lande på toppen av skinnen, metal lastebiler på metall rail.
Tre.

holde balansen, ikke lener for langt frem eller for langt tilbake, eller til en av sidene. Under dekselet til slutten av skinnen, vil du bli stående på toppen av brettet ditt akkurat som om du var fortsatt på skøyter på fortauet.
fire.
Exit skinnen jevnt enten ved landing foran hjulene på fortauet mens du lener deg frem til pop halen litt så den lander etter nesen. Du kan også gå ut av skinnen med litt løfte brettet med føttene for å få litt luft av jernbane og landet begge sett med hjul på fortauet på samme tid.

Tips og advarsler


 • Jo mer fart du har når du lander skinnen, jo lettere vil det være for deg å Fifty-Fifty hele lengden av skinnen.
 • Noen skatere føler nærmer skinnen head-on lokker deg til fange på innsiden av front lastebilen og forårsake et fall forsøker den Fifty-Fifty enn nærmer det fra en liten vinkel. Dette er personlige preferanser, så prøv begge veier til du finner hva som fungerer best for deg.


 • relaterte artikler


  belte krav til kampsport
  hvordan å ri ekstreme snøscootere trygt
  hvordan bli Chuck Norris
  deler av en japansk sverd
  hvordan du utfører en 360 på et surfebrett
  historie kickboksing
  hvordan du gjør en ollie på skateboard ramp
  hvordan å trekke en ninja sverd
  Japan Karate Association instruktøropplæring
  hvordan å utføre FMX flatliner trick