hvordan du gjør det fallskjermhopping backflip overgang

hvordan du gjør det fallskjermhopping backflip overgang

Fallskjermhopping kan bli en virkelig spennende opplevelse. Adrenalin gale mennesker ansikt usikre død når forsøker denne ekstrem sport. Imidlertid er det anbefalt å ta kurs før du gjør noen hopp. Du kan gjøre mange triks mens Fallskjermhopping som knipser, svinger, og faktisk dykke med hodet først mot jorden. Lær hvordan du gjør en back flip overgang når du er fallskjermhopping og føle rush
en.
Sørg for at du er komfortabel med tre av de fire som starter fallskjermhopping posisjoner som er mage, rygg, sittende og hodet ned. Den backflip overgang er en mer avansert trekk i fallskjermhopping.
To.
Start med den oppadgående bevegelse akkurat som frontflip når du først fallskjermhopp slik at du ikke drift. Du vil ønske å unngå drifting hvis du dykker med andre mennesker.
Tre.
Initiere flip ved å se rett bak deg. Prøv dette ved å plukke haken opp slik at du kan se nøyaktig hvor du skal. Bruk dine hender og armer som du gjør overgangen. Det er viktig at du ikke kroken deg selv mens du gjør overgangen og fly hele veien igjennom som du gjør på backflip.
fire.
Husk at hvis du mister kontrollen, eller kan ikke få overgangen, å alltid kausjon på ryggen igjen. På denne måten kan du enten prøve på nytt eller prøve noe annet mens Starter med kontroll igjen.
Fem.
Praksis med back flips i 90-graders vinkler for å starte. Du trenger ikke å gjøre en 360-graders vinkel for å utføre en back flip overgang.


relaterte artikler


hvordan finne en snø bmx racing klubb
hvordan å kjøpe knebeskyttere for motocross
hvordan å hoppe en bmx rampe
tiger stil kung fu teknikker
hvordan du gjør det FMX Cliffhanger trick
hvordan vi kan forbedre toeside på en wakeskate
hvordan du sender en jet ski
hvordan å klatre opp på en boogie bord
Wimbledon tennis regler
martial arts skoler i Ohio