hvordan dekk manualer på en bmx sykkel

hvordan dekk manualer på en bmx sykkel

Utføre en manuell mens på en kortstokk er en BMX ferdighet som vil definitivt imponere dine venner og vis dine bravur. Best av alt, kan de samme ferdighetene brukes til å manøvrere på, og over alle typer objekter
en

Ride til toppen av dekket går hastigheten du er mest komfortabel med for å utføre en tradisjonell manuell trekk.
to.
Pop i den manuelle akkurat som du kommer til toppen av dekk med bakdekket og fortsette å rulle i den retningen du ønsker å manuelt. Trikset til dette er å lære når til pop manualen slik at du lander på ryggen hjul på toppen av dekket.
Tre.
Manuell over toppen av dekk og se etter et sted å oppgi rampen. Når du finner ut hvor det er, manuell helt til bakre dekk kommer fram til rett sted.
Fire.
Bruk bena til å trekke den bakre dekk ut av bakken, akkurat som du ville om du prøvde å bunny hopp på en plan overflate.
fem.
Land bunny hop på stedet du valgte for reentry din. Hold vekten lenger bak på sykkelen enn du vanligvis ville gjort på en bunny hop for å unngå at momentum bærer deg opp og over sykkelstyre.
6.
Juster saldoen ved å trekke opp sykkelstyre mens du lener deg tilbake på sykkelen før du har nådd en hastighet der du er komfortabel slik at forhjulet til å komme ned til rampen. Hvis du slippe hjulet også kraftig, vil du gå over styret.


relaterte artikler


hvordan å surfe i atlantic andalucia, spania
hvordan varial heelflip
moderne samurai opplæring
tradisjonell karate våpen
hvordan du gjør en ape hvelv (parcour)
hvordan å være snøskred oppmerksom mens isklatring
ninjutsu lammelse teknikker
hvordan du kjøper kampsport sko
hvordan sette opp en båt for wakeboarding
hvordan du gjør en nese pivot.