hvordan å skate overgangen ramper på skateboard

hvordan å skate overgangen ramper på skateboard

Når du begynner å ri en skateboard, vil du bli ivrig etter å klatre på en rampe. Det er viktig at du lærer hvordan du skal skate en overgang rampe slik at du ikke skader deg selv eller andre på skøyter på skate parken. Bruk tipsene nedenfor for å hjelpe rampe skating evne
en.
Begynn i midten mot begge retninger. Forbered deg selv for å begynne i det små. Knapt skråning ved først hvis det er det som føles riktig for deg. Over tid og med praksis vil du være slippe inn på ramper på kort tid.
To.
Trykk ut. Husk å dytte bort med ryggen foten. Hold fremre foten over boltene foran og bak foten mot bakhjulet. Gi en myk push med ryggen foten og forsiktig tilbake bak foten til baksiden av styret. Dette blir mye mykere med tiden.
Tre.
Gå opp den ene siden av rampen. Hold kroppen avslappet totalt. Knærne skal bøyes bare litt som du går opp en side av rampen.
fire.
Hold skuldrene parallelt med rampen. Lent for langt frem kan få deg til å falle fremover og lener seg tilbake kan få deg til å falle tilbake.
Fem.
Push å få mye oppmerksomhet. Bruk en liten endring i kroppsvekt, for det meste i bena, å få mye oppmerksomhet når de går frem og tilbake over en overgang rampe. Et lite trykk med den fremre benet da komme til toppen av høyden er alt du trenger for å få fart.


relaterte artikler


CDT selvforsvar trening
selvforsvar opplæring for barn
programvare for martial arts
hva er et utslett vakt for jiu jitsu?
hvordan å bruke chi til å utvikle fysiske potensialet
myke stiler av kampsport
hvordan å skyve på en longboard
hvordan å vikle din hånd for muay Hai
Newtons tre lover om bevegelse i judo?
hvordan du utfører grunnleggende karate blokker