hvordan å opprettholde kontroll mens mx hopper din motocross sykkel

hvordan å opprettholde kontroll mens mx hopper din motocross sykkel

Hopping er noe hver MXer tilstreber. Det kreves trening og tid til å gjøre det ser glatt og enkelt, så vel som, viktigst av alt, å opprettholde kontroll over motocross sykkelen mens hopping din. Det er ingenting som å se en MX rytter seil over de høye hopp, land, så strømmen til en annen. Les videre for å lære hvordan å opprettholde kontroll mens MX hopping din motocross sykkel
en
Se dine posisjon på din motocross sykkelen mens du hopper. Hvis du er for langt bak på setet, har du ingen kontroll mens du hopper. Faktisk kunne sykkelen rulle over bakover, få deg til å riste.
To.
Sørg for at du ikke sitter for langt frem mens du hopper på motocross sykkel, for du vant ikke kunne ha noen kontroll mens hopping. I stedet for sykkelen rulle bakover, kan du også frem vekten føre til at sykkelen å falle fremover, sender du flyr over styret. Uten riktig vekt for å holde den nede, vil bakenden spretter opp for høyt.
tre.
Prøv å opprettholde senteret over midten av sykkelen. Dette gir deg den beste muligheten til å opprettholde kontroll mens MX hopping din motocross sykkel. Fra sentrum, vil du kunne justere frem og tilbake etter behov, bor med sykkelen i stedet for å kaste den ut av balanse.
Fire.
Bruk hoftene til å flytte vekten tilbake, hvis nødvendig, for å opprettholde kontroll mens MX hopping din motocross sykkel.
fem.
Undersøk terrenget der du reiser. Du kan være i stand til å gå over en whooped ut område ved å bo på strømmen med vekten din litt tilbake. Dette gjør at fjæringen til å gjøre arbeidet, og lar deg beholde motocross sykkel når MX hoppe.
6.
Doble eller tredoble Whoops avhengig av hva du kan klare. Hvis du er i stand til, kan du lage en big jump, og dobbeltklikker to hoppene eller tre, avhengig av størrelsen. Gjennom hele, må du holde sentrert posisjon, med vekten din litt tilbake, og la suspensjonen gjøre dens ting. Fremfor alt, gjør bare det du klarer i starten, for dette gjør det mulig å opprettholde kontroll over motocross sykkel når MX hoppe.
7.
Se fremover, uansett hvor du skal, og planlegge ruten. Dette er nøkkelen til å opprettholde kontroll når MX hopp din motocross sykkel.
8.
Øv MX hopping din motocross sykkel. Over tid vil du oppdage at du blir bedre til å hoppe og opprettholde kontroll over sykkelen. Dette vil tillate deg å velge en retning som å gå, heller enn å plukke en linje som passer dine evner.
9.
Vær forsiktig. Motocross er en farlig sport. Det lønner seg å ta tid å lære hvordan å hoppe og hvordan du føler deg komfortabel på sykkelen din mens du hopper og opprettholde kontroll.
10.
Bruk dine sikkerhetsutstyr.


relaterte artikler


elite kampteknikker
bekjempe sambo opplæring
tannbeskyttelse forme instruksjoner
hånd hastighet øvelser for kampsport
populære kampsport stiler
hvordan komme om bord for første gang
treningsbenk trening for kampsport
Hva er hensikten med Tasers?
Muay Thai kickboxing teknikk
hvordan de skal forsvare deg selv i hånden slående rekkevidde