hvordan å holde en manual trick på en bmx sykkel

hvordan å holde en manual trick på en bmx sykkel

Selv om en manuell ser veldig lik en wheelie, er det faktisk en vanskelig triks som kreves ferdigheter, styrke og en rekke BMX ferdigheter. Holding håndboken er den viktigste delen av kunsten, siden det tillater deg å trosse tyngdekraften med svært subtile bevegelser. For å forbedre din beholdning kunnskap på BMX manuelle følgende
en
Pop manualen med solid fart så du har nok bevegelse fremover til å holde det gående. Lean hoftene tilbake på sykkelen så baken nesten berører bakhjulet. Hold armene rett ut med bare en liten bøy i albuene.
To.
Se fremover så du holder manualen slik at du opprettholde riktig kroppsstilling på BMX sykkel. Kroppen din vil følge blikket ditt, så direkte øynene dine der du vil at kroppen og sykkelen din til å gå.
Tre.
Klem bremser eller øke bøy i knærne for en delt andre hvis du føler foran på sykkelen din begynner å stige opp for langt. Bruk lite rykk på pedalene (som du holde vekten tilbake) å utvide momentum hvis du føler grensesnittet begynne å senke for tidlig.
fire.
Bruk armene til å presse fremover på styret eller trekke tilbake din beholdning ferdigheter bedre. Kontroller at armbevegelser er liten siden det er fare for over-kompensere med bruk av armene på utslaget.

Tips og advarsler


 • Nøkkelen til å holde en manuell Trikset er å minimere bevegelse. Hver gang du trenger å justere i midten-trick, holde bevegelse til nano-intervaller for å opprettholde momentum fremover.


 • relaterte artikler


  hvordan å laget klær for isklatring
  tai chi øvelser hjemme for å slappe av
  hvordan du gjør en von flue choke
  hvordan å lære av isklatring videoer
  grunnleggende kampteknikker
  hvordan å utføre fmx Saran vikle trick
  Listen av kinesisk kampsport
  hvor å fjerne lagrene fra et skateboard
  hvordan å lære chen tai chi
  tradisjonell Shaolin kung fu