hvordan å få fart på en skateboard ramp

hvordan å få fart på en skateboard ramp

Vellykket skateboarding innebærer å vite når man skal skyte fart og når man skal tilbake av din hastighet. Ramper eller skåler gir gode muligheter til å få fart før du gjør en ekstrem triks som en boardslide på en planke eller en stor trapp sett jump
en.
Stå på toppen av en rampe eller bolle med halen på forumet ditt hviler på mestring (rampe kant) og ryggen foten på halen . Resten av forumet ditt, fra baksiden lastebiler til styrets nesen skal være av rampen, stikker ut fra rampen som et stupebrett.
to.
Plasser fremre foten på brettet over boltene i fronten lastebiler, men med vekten din fremdeles lent hovedsakelig på halen av brettet.
tre.
Lean frem litt for å la halen til å komme på toppen av rampen, og som forhjulene begynner ned rampen, fortsetter å lene seg fremover i retning av styret. Du vil begynne å skyte fart
fire.
Pump knærne opp og ned noe som du nederst på rampen eller som du nær en annen rampe du ønsker å skate opp for å øke hastigheten din og opprettholde momentum. Dette gjelder spesielt hvis du hodet ned i en bolle fra rampen.

Tips og advarsler


 • Enten et fast objekt i en skatepark eller en bærbar rampe for street skøyter, ramper er ofte av skatere å få fart på skateboarding hopp og andre triks.
 • pumping bevegelse brukes til å få fart ligner bevegelsen du bruker når du svinger til å få fart til å svinge høyere på en huske sett .
 • pumping bevegelse er spesielt viktig og kan brukes om og om igjen når skateboarding i en bolle. Gjør du det kan du fortsette din vei rundt bunnen og sidene av bollen, for å få fart slik at du har nok fart til å gå tilbake opp den motsatte siden av bollen fra der du startet.


 • relaterte artikler


  kroppen kamptrening
  hvordan å filme en skate video
  hvordan du gjør en invertere på en rampe på et skateboard
  hvordan du velger et martial arts skole for barnet ditt
  hvordan å sammenligne kampstiler
  hvordan du gjør en kalv slicer
  nunchuck teknikker
  hvordan å velge riktig martial art for deg
  hvordan du gjør en pop shuvit Skateboarding triks
  liste over hvilke typer sverd kampstiler