hvor å putte en mx dekk på motocross sykkel rim

hvor å putte en mx dekk på motocross sykkel rim

Å vite hvordan du utfører vedlikehold på motocross sykkel er avgjørende for riktig vedlikehold og lang levetid i sporten. Endre dekk på MX sykkel er viktig for hvert løp, så vel som om det er et problem med et dekk eller andre situasjoner som trenger oppmerksomhet. En defekt dekk kan forårsake skader på sykkelen, og store skader på verken deg eller andre ryttere
en.
Sørg dekket perle og rør er i dekket skikkelig. De må være flatt mot innsiden av dekket og ikke vridd på noen måte. Vridning eller annet problem med røret vil føre til problemer når du prøver å blåse dekket opp.
To.
Bruk et dekk jern for å jobbe dekket tilbake på felgen. Start på ett sted og bruke litt muskler, plassere kanten av dekket jern mot dekket og skyv den bak kanten av dekket felgen.
Tre.
Pass på at røret er sentrert som du går rundt og tvinge resten av dekket i kanten av dekket felgen. Stammen ventilen må rett opp og ned. Det må være loddrett med dekket. Hvis det er vippet den ene eller den andre, vil det sette press på røret, som kan føre til at røret til å bryte eller forårsake skade på dekket ditt.
Fire.
Sjekk at dekkene er i felgen fin og stram. Det siste trinnet er å luft dekket opp. Dette bør gjøres for å spesifikasjonene som kreves for den type dekk og standardene for konkurranse og sikkerhet.


relaterte artikler


hvordan spillet plan - tilnærming til mental forberedelse
kickboksing hemmeligheter
hvordan du gjør en bmx fakie
hvordan du gjør en handplant
hvordan å slå gjennom styrene og sement
fekting fakta
hvordan du bruker nondeadly makt
stilene av kick boksing
hvordan å ligge på en seng av negler
hvordan å delta chicks med hakker is klatring klinikker