Slik boardslide på rekkverk

Slik boardslide på rekkverk

Skateboardere som har mestret grunnleggende triks som ollies, kickflips og 180s kan være klar til å prøve en større triks. Gjør en boardslide på rekkverk er ikke for svak til hjertet, da det krever skater å være luftbårne, skyv ned en smal stykke metall på en trapp sett. Her er fremgangsmåten for å boardslide på en rekkverk
en.
Master i ollie før du prøver dette trikset. For hjelp, se eHow artikkelen, "Hvordan gjøre en Ollie. "Faktisk, før du prøver en boardslide på en rekkverk, bør du kunne få ca en fot eller så av luft under deg mens du gjør en ollie.
To.
Finn utvendig trapp med en flat metall rekkverk, eller enda bedre, bruke et rekkverk på en skatepark. Kontroller at du har god plass på hver side av rekkverket for å få fart til å utføre dette trikset.
tre.

Start flere meter bort fra den høyere enden av rekkverket og skate mot det, få fart. Når du kommer til toppen trappen, er du klar til å hoppe.
fire.
Ollie styret å få nok luft til å lande midten av brettet ditt på toppen av rekkverket. Du ønsker å lande omtrent halvveis ned trappen. Den lastebiler og hjul vil være på hver side av rekkverket som du skyver ned resten av skinnen på undersiden av brettet ditt.
Fem.
Snu brettet under føttene tilbake til en fremover skate stilling når du kommer til enden av rekkverket, lande skateboard ved foten av trappen. Gjenfinne balansen mens du skate unna.

Tips og advarsler


 • Sjenerøst voks rekkverket før du prøver dette trikset for å gi deg god fart og glir action.
 • Du bør ha gode grep tape og slitasje skate eller andre flat såle sko hvis du ønsker å være vellykket landing en skateboard triks.
 • Du kan gjøre en boardslide på en runde rekkverk, men det er vanskeligere enn på en flat-sidig rekkverk.
 • Commit å spikre denne utfordrende trikset før du prøver det. Ellers, er du ansvarlig for å falle kort og får vondt i trappen, på tog eller begge.


 • relaterte artikler


  hvordan trene for MMA
  hvordan å bruke bein håndtert kniver
  hvordan du bruker en tonfas
  Historien om kung fu i Kina
  Muay Thai kampteknikker
  hvordan du ser strikkhopp konkurranser
  hvordan du gjør en frontside noseslide på et skateboard
  hvordan du kan bli komfortable svingende en escrima stick
  hvordan du gjør en dypvanns wakeboarding start
  hvordan du utfører grunnleggende karate spark