hvordan du gjør en fakie på en bmx sykkel

hvordan du gjør en fakie på en bmx sykkel

Gå rett opp i half pipe på BMX sykkel, gjøre en backflip, og landet bakover med finesse. Du amped å gjøre det, ikke sant? Men først er du nødt til å lære noen grunnleggende ferdigheter, som hvordan å gjøre en fakie. Sykkel Motorcross er en spennende sport med lett til ekstremt vanskelig triks, mange av dem innarbeide fakie
en

Vite hva en fakie er. Når du går bakover, gjør du en fakie. Uttrykket betyr å gå bakover.
to.
Gå til en anstendig praksis område. Fakies er veldig enkel. Det vanskeligste ting om dem er å overvinne den naturlige sinn sett for å ville gå fremover. Hvis du kan finne et sted som en park som har en Quarter Pipe (en rampe formet som halvparten av en U) eller annen tilsvarende type rampe, gjør det å lære å gå bakover og komme ut av fremover sinn sett lettere.

3.
Hold kroppen din opp og sentrert. For hastighet, syklister har en tendens til å bøye seg overkroppen over styret. Dette er fint for å gå fremover, men for Fakies må du være i stand til å styre sykkelen ved å ha kroppen din sentrert over pedalene.
fire.
Lær å gjøre Fakies ved å ri frem opp rampen, og deretter gå bakover. Røret gir deg den ekstra hastigheten. Gjør dette om og om igjen til du kan ri fakie uten anstrengelser og uten rampen er ekstra push for å hjelpe deg rulle ut.


relaterte artikler


hvordan å unngå en voldelig konfrontasjon
kung fu ansatte teknikker
hvordan komme opp på et kne bord
hvordan man kan kjøpe skiboard bindinger
hvordan du bruker stegjern
Slik skog på skateboard din
hvordan vi kan forbedre front kick reaksjonstid
hvordan du kan vinne en konkurransedyktig spise konkurranse
hvordan å bygge en brannvesenet for varme
hvordan å lære snake kung fu