hvordan du gjør en 180 på en bmx sykkel

hvordan du gjør en 180 på en bmx sykkel

Den ene åtti på en BMX sykkel er en imponerende lykke blant at gatewayer til nye og bedre triks. Med en bunny hop, en vri på hoftene og en forsiktig landing du kan trekke av en en åtti i løpet av få dager. Følg disse trinnene for å gjøre en åtti på BMX sykkel
en
Start syklet i moderat hastighet . Stå opp på sykkelen akkurat når du kommer til en stabil hastighet. Crouch ned ved å bøye knærne og armene med ca 30 grader.
To.
Trekk opp på sykkelstyre som du står tilbake i en nesten rett opp posisjon til å utføre en standard BMX bunny hop. Vri hodet og skuldrene dine som du trekker opp, slik at sykkelen begynner å spinne i den ene åtti. Dytte hoftene i motsatt retning av spinn av sykkelen er grensesnittet for å bringe den bakre rundt.
Tre.
Land kunsten og begynner å pedal bakover slik at sykkelen fortsetter å bevege seg jevnt . Start for å slå på styret veldig lett (i hvilken retning du velger), så sykkelen beveger seg fra en rett tilbake retning til en svak bakover sving. Før fronten på sykkelen blir vinkelrett på den opprinnelige bakover banen, rykk sykkelen opp og i den nærmeste retning til en fremskutt bane.
Fire.
Gå til pedal frem når du har tok sykkelen tilbake til en fremover slik at trikset er glatt og uavbrutt.

Tips og advarsler


 • første hop trenger å være bare ca en fot av bakken for å utføre en åtti.


 • relaterte artikler


  hvordan å lære marine korps kampsport
  Slik velger du et strikkhopp plassering
  hvordan du blir en mixed martial arts / MMA fighter
  hvordan å stå på en wakeboard
  Slik starter en lokal fight club
  hvordan å kle på snø sykling
  hvordan du bruker en katana sverd
  hva er intern wushu?
  koreansk kampsport stiler
  hvordan casperslide