hvordan bunny hop inn i en bmx manuell

hvordan bunny hop inn i en bmx manuell

Bunny hop inn i en manuell tar to grunnleggende BMX triks og kombinerer dem til en glatt, imponerende trekk som kan ta med BMX ferdighetene til neste nivå. Enten du bunny hopping til manualen til et fortau, på kvart rampe eller på flat mark, følger du disse trinnene for å utføre BMX triks med stil og presisjon
en.
Start syklet for å komme til en moderat rask hastighet. Stå opp på sykkelen og lene litt over styret med albuene litt bøyd.
to.
Trekk opp og tilbake på styret som du lar hoftene til å slippe. Hold overkroppen så nær rett opp som mulig for å opprettholde balansen når du kommer inn i den manuelle. Prøv å få forhjulet mellom 6 inches og en fot opp fra bakken.
Tre.
Hop opp på objektet ved å klemme bena sammen mot sykkelen, og gjør et lite hopp. Hold vekten din langt nok tilbake på sykkelen for å holde deg i manualen. Se rett frem på slutten av objektet du forsøker å bunny hop-manualen til.
fire.
Land på bakhjulet og deretter enten fortsette til manuell eller la forhjulet til å komme ned igjen, slik at du kan fortsette å pedal.

Tips og advarsler


 • Prøv å gjøre det BMX bunny hop-manualen til en Quarter Pipe rampe dekk siden rampen gir deg oppadgående bevegelse må du både manuelle og bunny hop.


 • relaterte artikler


  hvordan å lære ninjutsu teknikker
  hva er en stun gun?
  hvordan å lære tai chi i Florida
  hvordan å kjøpe en Diamondback bmx sykkel
  hvordan du bruker en v tråd i isklatring
  hvordan å lære Shaolin kung fu gratis
  MMA boksesekktrening
  hvordan knock’em ut
  koreansk kampsport skoler
  populære kampstiler