hvordan å snu og gjøre halvparten drosjer på bmx sykler

hvordan å snu og gjøre halvparten drosjer på bmx sykler

Den halvt førerhuset er en av de mest imponerende måter å få ut av en fakie når du utfører BMX triks. Ikke bare er det en oppmerksomhet grabben, tar det din skillset til et helt nytt nivå. Hovedsak en liten bunny hop gjort bakover med en 180 kastet i, er den halve førerhuset en stor dyktighet å ha i ditt arsenal av triks
1.
Begynn den halve førerhuset mens riding bakover. For å gjøre dette trikset, bør du være dyktig på bunny hopping, gjør 180 og fakie. Dette er et triks som er best lært i sakte fart.
To.
Angi pedalene slik at de er i posisjon for deg å begynne å ri frem, hovedsakelig med begge pedalene nær selv. Din dominante fot kan bli noe høyere enn dine svake foten, hvis du er mer komfortabel på den måten.
Tre.
Stopp bakover fremdrift av sykkelen ved å bruke raske trykk på pedalen på din dominant side, men ikke egentlig pedal sykkelen på dette punktet. Sykkelen bør nesten stall.
Fire.
Løft forhjul bare litt opp fra bakken i øyeblikket momentum boder. Gjør dette ved å bruke en rask rykk til sykkelstyre, som du ville gjort hvis du skulle begynne å bunny hop din sykkel.
Fem.
Hold kroppen rett og gjøre en 180 mens BMX er stoppet, og i en bunny hop, slå deg ut av fakie, og gir deg frem momentum.


relaterte artikler


hvordan trene i Kendo kampsport
hvordan å snurre en bo stab under beina dine
Slik runde huset kick
viking kampteknikker
hvordan å lære kung fu hjemme
tiger klo kung fu teknikker
hvordan du gjør en perfekt headbutt
7 mest effektive selvforsvar teknikker
Nord Xiaolin kung fu teknikker
typer kampsport stiler