hvordan å gjøre "hip hopper" i bmx

hvordan å gjøre "hip hopper" i bmx

Har sint Hip hopp på BMX sykkel. Bruk vinkler for å lage imponerende hopp som vil forbedre riding ferdigheter. Forbløffe dine venner, flytte fra kile til wedge med hip hopper som bordplaten, 90 grader og flat overganger
1

Vite hva en hip hopp er. Den hippe er et sted der rampen vinklene i en spiss. Hip hopp er hopp hvor bmx sykkelen passerer over hoften. Skate parker er fulle av hoftene der ramper endre retning. I utgangspunktet, vil du ta av på én vinkel og komme ned på en helt annen vinkel slik at du må flytte i luften.
to.
Gage din hastighet. Det er så mange varianter av hip hopper som du kan gå veldig sakte på noen, som løfte sykkelen forsiktig i en bunny hop eller for høyere hopp du kan generere mye fart og virkelig pop det. Hvor fort du går, er avhengig av hopp's steepness, hvor mye pop trenger du å komme over leppen og dine egne ferdigheter på propelling selv.
Tre.
Vær avslappet. Hold musklene løs på sykkelen. Hvis musklene spent opp, er du reflekser blir ikke så skarp, og du vil ikke la sykkelen bare sitte i hoppe ut jevnt.
fire.
Arbeid vinklene. For en løs vinkel hip hoppe, skjære det ut som skjære ost i en fin flytende bevegelse. For en strammere vinkel, få kroppen og sykkelen akkurat der du vil ha det raskt. Sørg for at begge hjulene er i nærheten av mestring når du lander.
Fem.
Få kroppen i riktig posisjon. Gå direkte. Deretter umiddelbart lene mot vinkelen på hoften. Lean mot der foran dekk kommer til å lande på neste vinkel, endre retning i luften med kroppen din. Snu styret. Point hodet i den retningen du vil at sykkelen til å gå.


relaterte artikler


hvordan å angripe trykkpunkter
isshinryu teknikker
japanese pusteøvelser
hvordan du ser ekstreme snøscooterkjøring konkurranser
den riktige måten å holde en samurai sverd i Budo Taijutsu
hvordan å sparke høyere
tai chi og qi gong for nybegynnere
hvordan å slå raskere
overlevelse og selvforsvar klasser
hvordan du utfører en parkour apekatt hvelvet