hvordan få autografer på oss tennis open

hvordan få autografer på oss tennis open

US Open er annerledes enn mange sportsarrangementer. Under de tidlige rundene, det er konstant action foregår på over et dusin baner. På siden domstolene, spillerne deltar i turneringen spiller bare noen få meter fra der du står eller sitter. Dette gjør få autografer en veldig enkel oppgave. Nesten hver spiller i Open er mer enn villige til å undertegne et stykke papir, tennis ball eller lue for en fan. Her er noen tips for å skaffe disse autografer

Du trenger:.
Pen /markør
. Sak å være signert.
Billetter til U.
S.
u00A0Open.


en.
Velg et element for å være signert. Du kan kjøpe både vanlig størrelse tennis baller og store, souvenir baller på Open. Mange fans vil bringe en autograf bok, mens andre vil bare be spillere til å signere en lue eller andre små element.
To.
Ta med egen penn eller markør. Noen spillere vil pakke en skriftlig redskap i sine poser, men ikke alle av dem gjør. Du vil bli veldig flau hvis en spiller tilbudt en autograf, og du hadde ikke noe for ham å skrive med.
tre.
Lær planen av kamper for dagen når du kommer til US Open. Du kan kjøpe en tidsplan i en kiosk eller lese den fra den store resultattavlen utsiden av Arthur Ashe Stadium. Gjør du dette vil fortelle deg hvilke spillere som spiller på hvilken domstol. Å vite hvor en spiller ligger er det første skritt for å få henne autograf.
Fire.
Dra til side retten før starten av en kamp. Disse domstolene er generell studiekompetanse, og du kan vanligvis få en plass på første rad for enhver match. Å være på første rad gjør deg synlig for spillerne, noe som øker sjansen for at du får en autograf.
Fem.
Cheer høyt og entusiastisk for den spilleren du vil ha en autograf fra . Enhver idrettsutøver er mer sannsynlig å gi en autograf til en person som røtter for ham. Hvis spilleren ser og hører du tilbyr oppmuntring under kampen, vil han høyst sannsynlig tilnærming deg etterpå å signere elementet.
6.
Stå opp langs gjerdet bak dommerstolen etter kampen er over. Det er her spillerne gå ut av banen. Stående til høyre langs gjerdet vil sette deg direkte i siktelinjen for begge spillerne.
7.
Hold elementet over gjerdet med pennen i hånden. Når du gjør dette, vil spillerne vet at du håper å få en autograf.
8.
Ring ut til en spiller hvis hun ikke la merke til deg. Bare spør "Kan jeg få en autograf?" Eller "Vil du registrerer dette?" Skulle bringe spilleren over til deg. Husk å være respektfull når du gjør dette. Roping til en spiller på toppen av lungene dine vil mest sannsynlig plage henne, og du vil forlate banen uten autograf.

Tips og advarsler


 • Cheer høyt for begge spillerne under en kamp hvis du vil ha dem begge til å tilby en autograf. Stand og klapper når de begge gjør fine skuespill, og respekt for begge. Gjør dette, og begge bør være glad for å gi deg en autograf når kampen er over.
 • alltid takke en spiller etter at du får en autograf.
 • ikke skrike ut til en spiller som bare tapt en kamp. Å være eliminert fra US Open er svært nedslående for disse utøverne. En spiller som nettopp har opplevd dette kan ikke være i humør til å signere noe. Dersom spilleren går vekk fra deg, respekt og forståelse.


 • relaterte artikler


  Wimbledon tennis informasjon
  om samurai sverd
  Wimbledon tennis regler
  å spille singler tennis
  Slik praksis tennis etikette
  hvordan bli fordekte
  hvordan få autografer på oss tennis open
  hvordan spille ekstreme tennis
  hvordan du får billetter til piloten pennen tennis turnering
  hva er en bo ansatte?