hvordan du får billetter til piloten pennen tennis turnering

hvordan du får billetter til piloten pennen tennis turnering

The Pilot Pen Tennis turnering er en gang-en-års arrangement i New Haven, Connecticut. De menn og kvinner turnering er siste stopp for spillere før US Open. I de siste årene Pilot Pen trakk tennis stjerner som Lindsey Davenport og James Blake. Den en-ukes turnering har en rekke domstoler og aktiviteter, så det er rikelig anledning til å se verdensklasse tennis og har en morsom dag
en
Gå til det offisielle nettstedet for turneringen: pilotpentennis. com. Vennligst ikke gjør samme feil som jeg har mange ganger gjennom årene og type pilotpen. com. Dette vil bare føre deg til penner-ikke tennis. Fra dette nettstedet kjøpe billetter til en dag eller natt kamp under turneringen. Dette er det første stedet du bør se, spesielt hvis du bor utenfor byen.
To.
Kjøp billetter så tidlig som mulig. Tilbud og priser varierer, men du kan kjøpe boks plasser for hele uken. Alle billetter er kjøpt for de viktigste retten, og heldigvis stedet er veldig lite og intimt så selv den bleacher setene på toppen er en stor verdi. Den billetter til de viktigste retten også gi deg tilgang til de mindre domstolene i stedet.
Tre.
Få billetten på billettkontoret. Billettkontoret er helt i tennis arena, så det er lett å få billetter til neste dags kamp mens du nyter din nåværende spillet. Også, hvis du er i New Haven-området stoppe og plukke dem opp.
Fire.
Nyt spillet. I stedet kan du få freebies og mat godbiter før og under hvert spill. Det finnes også en lekeplass for barn og et stort matområdet til lunsj eller middag. Når du har alle dine gratis godbiter, og har sett litt tennis på de mindre banen, ta litt mat og hodet til de viktigste retten til å se noen av tennis 'store spillere.

Tips og advarsler


 • Komme billetter til den kvalifiserende dagen eller kamper tidlig i uken er enkleste.
 • Turneringen finner sted i slutten av august i New England så prøv å få natt kamper slik at de er kjøligere .
 • Stay for den andre kampen. Under den andre kampen la de menneskene i bleachers å komme ned til de dyrere seter som er ledige.
 • Kom tidlig for gode parkeringsmuligheter, fordi det går fort.
 • Billetter for kamper på slutten av uken går fort.


 • relaterte artikler


  hvordan bli fordekte
  Wimbledon tennis informasjon
  Slik praksis tennis etikette
  Wimbledon tennis regler
  hva er en bo ansatte?
  hvordan du får billetter til piloten pennen tennis turnering
  om samurai sverd
  hvordan spille ekstreme tennis
  å spille singler tennis