hvordan du angir Penzance tennis turnering

hvordan du angir Penzance tennis turnering

Den Penzance Tennis Club ligger på den østlige kysten av England i nærheten av Cornwall, og ble grunnlagt i 1947. Klubben begynte med bare to harde baner. Anlegget har nå fire kunstgress baner, tre makadam harde baner, en mini-tennisbane, og en KJØKKENSJEFBOLLE prisbelønte kafé og bar. Klubben arrangerer flere turneringer gjennom året for spillere i alle aldre og ferdighetsnivåer. Entry er åpen for alle som er interessert i å delta. Oppføringen Prosessen innebærer ganske enkelt å fylle ut en søknad.

Du trenger:
Personlig sjekk
. Entry form.


en.
Motta påmeldingsskjema fra Penzance Tennis Club. En oppføring skjemaet er nødvendig for hver spiller som skal delta i turneringen
2
Fyll ut søknaden,. . Inneholde navn, kontaktinformasjon, og hendelsene du skal delta i . Ingen konkurrent vil få lov til å delta i mer enn seks arrangementer. Evening konkurrenter kan skrive inn bare to hendelser.
Tre.
Beregn din oppføring avgift basert på hendelsene du har angitt. Ta med en sjekk gjort ut i Penzance Tennis Club med påmeldingsskjema.
Fire.
Turn i entry form av angitte frister. Den Penzance Tennis Club kan noen ganger gjøre unntak for etteranmelding, avhengig av tilgjengelighet.


relaterte artikler


hva er en bo ansatte?
om samurai sverd
hva er de oppgaver tennis ansatte i Wimbledon?
å spille singler tennis
hvordan bli fordekte
Wimbledon tennis informasjon
hvordan du angir Penzance tennis turnering
hvordan spille ekstreme tennis
Wimbledon tennis regler
hvordan få autografer på oss tennis open