hva er de oppgaver tennis ansatte i Wimbledon?

hva er de oppgaver tennis ansatte i Wimbledon?

Wimbledon, den eldste og mest prestisjefylte tennisturnering i verden, genererer interesse blant både ivrige tennis fans og tilfeldige idrett observatører hvert år. . Men bortsett fra det beste rangerte spillerne som vises på den berømte gressbaner, mange andre dedikerte fagfolk, inkludert tjenestemenn og support staben arbeider både på og utenfor domstolene for å sikre at de to uken arrangementet går jevnt for alle som deltar og delta.

linjedommere

Under Wimbledon, linjedommere er ansvarlig for nøyaktig overvåking av hver kamp om linje samtaler og scorekeeping. Linjedommere kontrollere en bestemt linje på banen og må foreta nødvendige samtaler, om en ball er i eller ut, enten verbalt ved å rope «Ut!" eller fysisk med hendene for å vise ballens retning. I løpet av en kamp, er linjedommere erstattes med nye linespeople hvert 75 minutter for å sikre at de er friske både fysisk og mentalt. En samtale med en linje dommeren kan overuled av stolen oppmann som har siste ord i alle line samtaler under en kamp.

Chair funksjonærene

En stol oppmann sitter over banen og har oppsyn med en hel tenniskamp, inkludert å holde og kalle resultatet etter hvert punkt, noe som gjør endelige vedtak om omstridte online samtaler og håndtering av saker som spiller skader timeouts og dårlig oppførsel inkludert racquet overgrep og obskøniteter. Chair dommerne er vanligvis tidligere linjedommere som, etter betydelig tid på banen i mange kamper, og etter å ha mottatt ekstra opplæring, fortjent til å sitte i dommeren sin stol. Chair dommerne som kaller Wimbledon finalen har lang erfaring i store internasjonale kamper.

Chief oppmann og Tournament overdommer

Det viktigste oppmann for Wimbledon-vinnere er en viktig ansatt som overlater han all stolen dommerne til sine kamper for de to ukers hendelse. Sjefen oppmann rapporterer til turneringen dommeren som er ansvarlig for å sikre alle regler for dømmingen kamper følges sammen med beslutninger om å stoppe og /eller starte en tenniskamp på grunn av dårlig vær og håndtering tvister over hvordan en kamp er forrettet.

Ball Boys og Ball Girls

Ball gutter og ball jenter spiller en viktig rolle under mesterskapet som de er ansvarlige for å holde orden på alle de tennisballer under en kamp. Deres oppgaver som også omfatter håndtering spilleren ber om vann eller håndklær i-mellom punkter eller under byttet. Ball gutter og jenter må gjennomgå et program og opplæring før arrangementet begynner.

Support Personale

Av retten, mange ansatte under Wimbledon ta seg av en rekke oppgaver, inkludert å tjene som et bindeledd mellom spillerne og media , kjører spillerne til og fra sine hoteller, medisinsk eller terapeutisk tjenester som massasje, og utstyr spørsmål som restringing racketer. Mange andre mennesker håndtere catering, varehandel, og groundskeeping plikter. Noen av disse ansatte jobber full tid på All-England Club, men mange er bare der for to uker span av turneringen.


relaterte artikler


hvordan få autografer på oss tennis open
å spille singler tennis
om samurai sverd
hvordan spille ekstreme tennis
hvordan bli fordekte
Wimbledon tennis informasjon
hva er en bo ansatte?
Wimbledon tennis regler
Slik har den beste opplevelsen på oss tennis åpen
hva er de oppgaver tennis ansatte i Wimbledon?