Slik har den beste opplevelsen på oss tennis åpen

Slik har den beste opplevelsen på oss tennis åpen

Den amerikanske Tennis Open på USTA Billie Jean King National Tennis Center i New York City er i motsetning til andre sportsbegivenheter. For prisen av opptak, fans har muligheten til å nyte mer enn et dusin tennis kamper i løpet av en enkelt dag. Hvis det å være tett og personlig med de beste tennis spillerne i verden er ikke nok til å opphisse deg, det er nok av andre ting som gjør deltar på US Tennis Open er et must for alle idretter fan. Her er noen måter å få det beste ut av dine erfaringer
en.
Få en American Express-kort hvis du ikke allerede har en. American Express er offisiell sponsor av US Open, og tilbyr et pre-salg av billetter til arrangementet. Du kan også bruke Amex-kortet på den åpne. Card medlemmer får en souvenir radio, har muligheten til å leie en håndholdt tv gratis (om TVen er returnert) og får rabatt på suvenirer.
To.
Kjøp billetter til ( minst) en natt økt. Night starter kl 19:00 og varer frem til finalen i Arthur Ashe Stadium ender. Det vil fortsatt være flere kamper finner sted på ytre domstolene gjennom hele natten. Den beste delen, derimot, ser den siste kampen under lysene.
tre.
ankomme 30 minutter før portene åpner. Dette anbefales spesielt for de som deltar en natt-økt. Portene åpner en time før natten økten offisielt "begynner," men du kan delta på kamper på ytre domstolene så snart du går inn i komplekset. Komme inn i Tennis Center så snart som mulig sikrer at du får pengene dine er verdt ved å se alle de tennis mulig.
Fire.
Kjøp en jumbo tennis ball når du går inn i Tennis Center . Dette er et utmerket stykke memorabilia og perfekt for å samle mange underskrifter fra de beste tennis spillerne i verden.
fem.
Stay for konklusjonen i et par kamper og få noen autografer. Med mindre du er på første rad på en av de to stadioner, har du sannsynligvis ikke vil få en autograf fra toppen spilleren i verden. Imidlertid vil de fleste spillerne på ytre domstolene på noe på slutten av en kamp. Bruk jumbo tennisball eller et program som hjem for autografer.
6.
Hold orden på de forskjellige kampene finner sted på terminalen og flytte til mer interessante kamper i løpet av økten. Det er tre måter du kan gjøre dette. Hvis du får American Express radioen, vil du høre oppdateringene i økten. Du kan også følge den store resultattavlen ligger utenfor Arthur Ashe Stadium. Den siste måten er å se mindre lystavler på ytre domstolene. Under pauser i handlingen, vil scoreboards vise oppdateringene på hver kamp finner sted. Disse oppdateringene vil fortelle deg hvor en kamp foregår, hvem som spiller i den kampen og poengene for den aktuelle kampen.
7.
Spis ved Carnegie Deli messe. De beste smørbrød i hele Tennis Center finner du på denne kiosk. Å spise her er også langt billigere enn å ha et måltid på en restaurant. Det beste av alt, ta tak i en sandwich fra Carnegie Deli sparer tid, slik at du kan komme rett tilbake til handlingen.

Tips og advarsler


 • Se inn får en billett pakken. Det er full og mini planer for alle prisklasser. Logg inn på US Tennis Open webside måneder i forveien for å få mer informasjon om billetter.
 • Husk at pre-salg for enkeltbilletter starter vanligvis tre måneder før starten av US Tennis Open. Mini planer og andre billettpakker utsolgt flere måneder før arrangementet.
 • Gå rundt og søke etter de forskjellige American Express kiosker og boder. Hver messe tilbyr ulike spesialtilbud og rabatter til kortet medlemmer.


 • relaterte artikler


  hvordan du får billetter til piloten pennen tennis turnering
  hvordan bli fordekte
  Wimbledon tennis informasjon
  Wimbledon tennis regler
  Slik praksis tennis etikette
  hvordan spille ekstreme tennis
  hva er en bo ansatte?
  om samurai sverd
  å spille singler tennis
  Slik har den beste opplevelsen på oss tennis åpen