hvordan spille ekstreme tennis

hvordan spille ekstreme tennis

Hvis du ønsker å spille tennis på et ekstremt nivå, kan du opp innsatsen ved å endre alle regler. Dette spillet kalles ekstrem tennis, og det er veldig aktiv. Du må ha mye energi for denne sporten, og også ha polstret klær i tilfelle du får slo med en ball selv. Lær å spille en ekstrem slag tennis

Du trenger:.
Tennis racket
Tennisballer.
Verneklær


en
Vit hva ekstreme tennis er;. . Det er en måte å spille tennis som gir deg en adrenalin rush. Noen mennesker bort fra alle regler og bare smellkyss ballen,
to.
Bestill en tennisbane for din ekstreme tennis spillet. Pass på at du spiller på en tom retten som du ikke ønsker å skade noen spillere nær deg i dette spillet.
Tre.
Serve ballen fra ethvert sted på banen. Du kan tjene opp nær tennis nettet eller langt tilbake i retten. Miks det opp litt i spillet ditt for variasjon.
Fire.
Innse at tennis ballen forblir i spill hvis den er i konstant bevegelse, og også hvis det ikke går over gjerdet. Spille hardt og vilt og slå ballen fra ethvert område i retten.
Fem.
Lag to lag hvis mulig og har fire av dere spille samtidig. Dette spillet kalles dobler ekstrem tennis. Smack ballen til enhver anledning og prøve å score i hoffet til motstanderlaget.
6.
Bruk bare hendene dine når du serverer, og ikke på noe annet tidspunkt. Hit tennisball som helst sjanse du får, og kjøre hardt for å fange offside baller.


relaterte artikler


hva er en bo ansatte?
å spille singler tennis
Wimbledon tennis regler
hvordan spille ekstreme tennis
hvordan bli fordekte
Wimbledon tennis informasjon
Slik praksis tennis etikette
om samurai sverd