å spille singler tennis

å spille singler tennis

Singles tennis er flott trening, krever lite utstyr og penger, og er en god måte å få utendørs og har mye moro. Finn en venn og noen offentlige domstoler, og begynne å spille

Du trenger:.
Tennis skjorter
Tennis Sko.
Tennis Shorts.
Tennis Socks.
Sports Drinks.
Tennis bag.
Tennis Baller.
Tennisracketer.
Sportsdrikke.


en.
Finn en partner, en racquet, to bokser med baller og en åpen rett.
To.

Varm opp ved å treffe enkle bakken slag fra grunnlinjen.
tre.
Serve fra bak grunnlinjen, starter rett til høyre for sentrum hash mark. Hvis du går over linjen før du treffer ballen det kalles en fot feil. " Ballen må klare nettet og sprette i motsatt tjenesten boksen for å være i spill. Du har lov to tjene forsøk, og hvis du savner både det kalles en "dobbel feil," og poenget går til motstanderen din. Hvis du sitter og ballen treffer nettet, men går i, kalles det en "la", og du har lov til å tjene igjen uten å ha en feil kreditert til deg.
fire.
Rally med partneren din til en av dere treffer ballen dypt (utenfor grunnlinjen), brede (utenfor den indre hvite sidelinjene), inn i nettet, eller ballen spretter to ganger. Hvis noen av disse tingene skje med deg, mister du poenget
5
Resultat spill som følger, med den personen som serverer ringer hans eller hennes scorer først:. . Love (0-0) , 15-Love, 30-Love, 40-Love (game punkt), og deretter Game. Dersom poeng er bundet på 40-40, kalles det Deuce. Du må score to poeng på rad fra Deuce for å vinne spillet. Hvis du scorer ett poeng, sier du, "Min Advantage," og hvis partneren scorer poeng fra Deuce, serveren sier, "din fordel. " Etter Deuce, hvis du vinner bare ett poeng og din partner vinner det neste du kommer tilbake til deuce.
6.
Holde orden på spillene til den første personen vinner seks kamper, hvilket betyr at han eller hun vant som "sett". Spill de beste av tre eller best av fem sett, noe som fullfører "match". Den første personen til tre eller fem sett vinner kampen.

Tips og advarsler


 • Ta en lekse å lære riktig teknikk før du plukke opp dårlige vaner som er vanskelige å endre.
 • Les en bok om tennis å lære reglene, strategi og riktig trening teknikker.
 • varme opp først


 • relaterte artikler


  Wimbledon tennis regler
  hvordan bli fordekte
  å spille singler tennis
  hva er en bo ansatte?
  Slik praksis tennis etikette
  Wimbledon tennis informasjon
  om samurai sverd
  hvordan spille ekstreme tennis