Wimbledon tennis informasjon

Wimbledon tennis informasjon

Wimbledon er den eldste tennis turneringen i verden, og mange profesjonelle aktører anser det å være den viktigste. Wimbledon er holdt i en forstad til London i Storbritannia og er en av de fire berømte årlige Grand Slam tennis turneringer (de andre er i Australian Open, den franske Open, og US Open). Det er en to-ukers turnering som varer fra slutten av juni til begynnelsen av juli

Datoer og logistikk

Wimbledon er den tredje Grand Slam-turnering av året, ankommer etter Australian Open i januar, og den franske Open i slutten av mai og begynnelsen av juni. The All England Club er vert for turneringen, som ble spilt i open-air utendørs stadioner til 202C når en uttrekkbar tak ble bygget for over Centre Court for å hindre regn forsinkelser fra å forstyrre den arbeidstid som spiller. I det siste, regnfulle London været noen ganger forårsaket store forsinkelser for spillere og tilskuere. Wimbledon spilles på gress, den tradisjonelle overflaten for tennis kamper, det er den eneste turneringen av de fire Grand Slam som spilles på at overflaten

Billetter

Centre Court billetter og begrunnelse billetter er tilgjengelig via en stemmeseddel /lotteri. system (http://www. wimbledon. org/en_GB/about/tickets/tickets. html). For de tidlige rundene av spillet, er ca 500 billetter også reservert for publikum for hvert show domstol. Fans kan stille opp timer i forveien for å vente på disse billettene, og de vil bli gitt en kupong som de deretter kan presentere på All England Club grunnlag for sjansen til å få en billett.

Betydning

The All England Club ble stiftet i 1868, og den første Wimbledon tennis turnering for en gentlemen's singleturneringen ble spilt i 1877. The ladies 'singler og menn double titler ble lagt til turneringen i 1884. Wimbledon er uten tvil den mest prestisjefylte og berømte av de fire Grand Slam tennis turneringer, og mange kjente spillere sted Wimbledon seiere på et høyere prioritet enn seire i andre kamper. Gresset Domstolene i turneringen er også betydelige for enkelte spillere, som setter pris på unike utfordringer spesielt hurtig spill og lav ball spretter som overflaten gir.

Prosedyre og tidsplan

Wimbledon vert for både hoved hendelser og junior tennis arrangementer under de to ukene i turneringsspill. De fem viktigste hendelsene er gentlemen's singler, ladies 'singler, herrer double, ladies' double og mixed double. Menn spiller for en seier i best av tre sett av fem, og kvinner spiller for det beste av to av tre sett. Hvis en 6-6 score oppstår i et sett, unntatt det siste settet, spillere opp som satt med en tiebreaker. I den siste og avgjørende sett i en kamp, må spillere vinne to kamper for å vinne kampen. Turneringen varer i 13 dager, begynner i slutten av juni, og begynner omtrent to uker etter at Queen's Club Championships, en annen London-basert tennis turnering.

Mer informasjon

Verdens beste tennis spillere er tatt opp til Wimbledon turneringen basert på deres internasjonale rangeringer, og er gitt "frø", eller tall som forutse deres forventede plassering i turneringen. Noen spillere er tatt opp gjennom å få innvilget et wild card, som betyr at deres rangeringen alene er ikke høy nok til å sikre dem en plass i turneringen, men Wimbledon tjenestemenn oppta dem basert på deres tidligere prestasjoner eller deres potensial for å bringe oppmerksomhet til turneringen . Vinnerne av Wimbledon får premiepenger og trofeer: vinneren av herrene sine singleturneringen får en stor gravert sølv forgylte cup, og damene "single mester får en intrikat dekorert sølv salver.


relaterte artikler


hvordan spille ekstreme tennis
Wimbledon tennis informasjon
hva er en bo ansatte?
om samurai sverd
å spille singler tennis
Slik praksis tennis etikette
hvordan bli fordekte
Wimbledon tennis regler